Hogy lehet ilyen gifet készíteni ezzel a fajta átmenettel? Kerestem tutorialokat de nem igen találtam olyant ami komolyabban segített volna.
Figyelt kérdés
Milyen program kell hozzá ill. ha tudtok hozzá tutorialt azt kérlek linkeljetek, vagy részletesen magyarázzátok el. Csak a gif átmenetével van bajom, hogy mivel csináljam.
2014. aug. 22. 20:10
1/3 anonim válasza:
Ha a képek megvannak, szemre azt mondom, az áttűnés 4 képkockáig tart. Ezeket a képkockákat az átlátszósággal elég egyszerű megcsinálni. 25-50-75-100% vagy 20-40... Aztán csak a képkockákat be kell rakni egy-egy rétegre és időzíteni. Gimppel az egészet pár perc alatt össze lehet hozni. Photoshoppal régebben csináltam hasonlót áttűnés nélkül, de hasonló elven abban is működik.
3/3 Drone007 válasza:
Jasc Animation Shop v3.11
Teljesen ingyenes, és nagyon jó kis gif animátor progi. Megvan már vagy 10 éves, de tudja amit kell.
Bepakolod a képeket, ráengeded az animálást (fade), ő elvégzi a többit.
Youtube-on is találsz a kezeléséhez segítséget, de viszonylag egyszerű használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!