Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem megy a Crysis Win7...

Miért nem megy a Crysis Win7 x64 alatt?

Figyelt kérdés
Megvan a Crysis, és szerettem volna nyomni vele... Win 7 Ultimate 64bit-es rendszert használok, de a game nem indul a 64bit-es indítófile-val sem... Ha az aztalon az ikonra kattintok, semmi nem történik, mikor meg a Bin64 mappában a crysis64.exe-ra, akkor elsötétül a kép, és úgymarad... Ha nyomok egy Entert, visszaköszön a Windows, semmi hibaüzenet... A frissítések fent vannak a játékhoz (1.2.1)
2010. jan. 15. 17:21
1 2
 11/13 BleedT válasza:

Én gondolom miért nem fut mert nekem sem. Bár már jó rég írtad, de nem kell figyelni semmi így patcheld így kompatibilizd XD hülyeségekre, a kompatibilitás beállítások még egy játéknak sem oldották meg a problémáját, ha nem akart futni.

A probléma gyökere maga a Win7 64 bit ULTIMATE, mert nekem is azóta nem megy mióta ULTIMATE van, akármit csinálok vele. Ha feltettél volna Win7 64 bit professionalt azon valószínű ment volna, mert nekem is gond nélkül ment rajta mikor az volt. Írogadnak mindenhol annyi hülyeséget, pedig többen panaszkodnak erre, és nevetnek az embereken, milyen hülyék, mert nekik bizony megy win64-en, és biztos hogy a másik meg hülye, aki azt állítja nem :S

2014. márc. 24. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:
LOL hát azóta van egy új, sokkal jobb gépem Windows 7 professional 64 bit, de nem mûködik
2014. máj. 15. 18:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Szar a win7

XP forever, igaz lejárt a támogatása, de akkor is az a legjobb játékokra!

2014. máj. 15. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!