Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem megy a Crysis Win7...

Miért nem megy a Crysis Win7 x64 alatt?

Figyelt kérdés
Megvan a Crysis, és szerettem volna nyomni vele... Win 7 Ultimate 64bit-es rendszert használok, de a game nem indul a 64bit-es indítófile-val sem... Ha az aztalon az ikonra kattintok, semmi nem történik, mikor meg a Bin64 mappában a crysis64.exe-ra, akkor elsötétül a kép, és úgymarad... Ha nyomok egy Entert, visszaköszön a Windows, semmi hibaüzenet... A frissítések fent vannak a játékhoz (1.2.1)
2010. jan. 15. 17:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Állítsd át a kompatibilitást XP-re.

(Jobb klikk a játék ikonjára és Tulajdonságok. Majd ott kiválasztod a kompatibilitást és átállítod xp-re. Nekem így ment,de az más játéknál volt)

2010. jan. 15. 17:54
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet, megpróbáltam...

Nem jött össze sajnos...:(

2010. jan. 15. 17:55
 3/13 anonim ***** válasza:
1. vagyok,az nem lehet véletlenül hogy a Win7 túl sokat használ a gépedből és azért nem indul el a Crysis? Úgy tudom hogy igényes játék...
2010. jan. 16. 13:46
 4/13 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nincs meg a gépigény

Amit Crysis nak írnak gépigényt az interneten meg kell szorozni kettővel és viszi közepes grafikán.

Én is szoktam nyomni és tényleg atomerőmű kell neki,ettől függetlenül jó játék.

2010. jan. 16. 14:03
 5/13 A kérdező kommentje:

A konfigom röviden: 4gb 1200 OCC DDR2 dual, 4*3345 mhz amd, nVidia geforce 260gtx

Ha ezen nem kellene szépen mennie, itt megyek le hídba... A régi gépemen is játszottam vele, de most valamiért nem megy... Azon win Vista volt, az is 64 bites...

2010. jan. 16. 14:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Igazad van nem a szgép a gond,de én megnézném nem a tűzfal blokkolja-e. Vagy nézd meg az esemény naplót hátha az tud adni egy támpontot.
2010. jan. 16. 17:30
 7/13 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

Megvolt, a Win tűzfala kikapcsolva, COMODO Internet Securityt használok, de kinyomtam, és megpróbáltam... Ugyanaz az eredmény...

Néztem a game.log file-t, amiben az utolsó bejegyzés ez:

Initializing AI System

2010. jan. 16. 19:21
 8/13 anonim ***** válasza:
eredeti?
2010. aug. 11. 23:49
 9/13 Fényes Lajos ***** válasza:

Heló nekem is gondom volt a warheaddal, de itt a megoldás:

tegyél rá x64 patch-et nekemis ugyan ez volt a baja. miután feltetted a patch ot belépsz a játék főkönyvtárába és ott lesz egy olyan h bin 64 mappa,és azonbelül crysis64.exe

6 db patch van de ugyemlékszem 3-as vagy a4-es valami szart ir ki,hogy nem ment fel vagy valami ilyesmi, de ne törödj vele.

Ez után ujra kérni fogja a seriált de nyomj arra hogy ,,nincs fojtatás,,

Itt lessz a link a patchokhoz: [link]

és végü a legfontosabb, ez most angolul lessz:

To get the 64-bit .exe file working please copy the “lang.ini”, “paul.dll” and “unicows.dll” from the Bin32 folder into the Bin64 folder. After that you will be able to launch Crysis from the 64-bit directory.

Ez nagyon fontos, hogy bekell másolni ezeket a fájlokat bin64 mappába a bin32 böl. az utolsó unikows.dll-t én nem találtam sehol, de a nélkül is megy.

na remélem tudtam segiteni, jó játékot

2012. máj. 12. 07:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Negyedik!

Egyáltalán nem kell hozzá atomerőmű, még az én gyenge kis gépem is elvitte bár az igaz hogy majdnem mindent le kellett tenni Low-ra, de akkor is elvitte úgy már lagg mentesen is.

Nekem is Win7-em van és most meg..hát...nem igazán fut.

Mégpedig az a gond, hogy torzul és szaggat a hang. Fogalmam sincs mi lehet a gond de az Xp-nél ez nem volt.

Ez a Demo. És letölöttem a simát is, ami nem Demo azt meg fel se tudom telepíteni, mert valami kompatibilitás problem üzenetet kapok.

Tehát véleményem szerint a játékokhoz a legjobb az Xp, amúgy az az ami szinte mindennel kompatibilis.

2013. dec. 8. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!