FIFA World-be milyen csapatot állítsak össze?
Szevasz.. leirom én hogyan fogtam neki... hosszú lesz tele helyesírási hibákkal :) szal jó olvasást :)
elöször is épitesz kb 2500 coinbol egy full bronz csapatot..
összhang érdekében vagy nemzetiség szerint vagy liga szerint épitsd.. pl: bbva liga team vagy brazil team.. ezekkel 100% a chem :) ja és az elején válaszd meg milyen felállása lesz a csapatodnak!!!!!!!! ugyanis ez alapján kell venned a játékosokat.... pl: 4-3-3 most nagyon menö.. de én 4-1-2-1-2 a felállásom :) ehez a legdrágábbak a játékosok :) ez a hibája egyedül de én ebben tudok csak gamelni.. namármost.. ki kell farmolj 1500 coint.. és ha ez megvan onnantol milliárdos leszel.. nekem 2 csapatom van.. ezzel kezdtem.. ezzel huzom a coint :) [link] ez 50k coinba került :) igen nagyon olcson beszereztem öket :) gyakorlatilag negyed áron :) az alap teamet nem mutatom ugyanis angol bronze team 2500bol megvolt... azután szépen elkezdesz venni 1500 coinos mixed packot :) és abbol a szerzödést szépen berakod az áruházba mind!! ezek az árak szerint :)
Golden 550-650
Silver 400-500
Bronze 250~
én ezzel 1 ora alatt kiszedtem 50k és egyböl ezt a teamet megvettem.. és ezt folytatod.. és milliomos is vagy.. jó játékot :)
Üdv! na akkor leirom :)
PAC: sebesség
SHO: lövés.. azaz pontosság/ erösség kombó..
PAS: passzolás.. minnél nagyobb annál jobban pontosabban passzol
DRI: ügyesség.. ez igazából a cselezésnél fontos.. minnél nagyobb annál jobban cselez.. azaz nem hibázik.. nem botlik el a saját lábában stb
DEF: védekezés.. ez védekezö középpályás+hátvédeknél kell nézni
HEA: fejelés.. minnél nagyobb annál jobbakat fejel..
egy a lényeg CDM playernél minél job def-je legyen azt annyi+hátvédeknek.. szélsöknek minél jobb pac-- aztán a csatároknak minél jobb fejes+lövése.. középpályásnak a pas-kell igazán.. de mondjuk a szélsö középpályásoknak is.. beadásoknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!