Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell letörölni a Windows...

Hogy kell letörölni a Windows XP-t?

Figyelt kérdés

Nos, leszeretném törölni a gépemről a Windows XP-t és helyére Windows 7-et telepíteni, de nem tudom hogyan töröljem le róla a mostani rendszert és utána hogy telepítsem rá az új Windows 7-et (ami ráadásul egy *.iso kiterjesztésbe van), vagyis pontosan feltelepíteni már feltudom csak a telepítőt hogy indítsam majd a csupasz partícióról.

Légyszi segítsetek!

Meg ha lehetne még kér kérdésem ezen a konfigon stabilan futna a Win 7 és x86 v. x64-es rendszer kell erre?

Alaplap:MSI K9N Neo-V3

CPU:AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400+

RAM:2*1GB Kingston 800Mhz

HDD:320GB Samsung + 120GB Samsung

VGA:ASUS EN8500GT Silent Magic

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. jan. 15. 13:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És milyet? Az aktiválással meg ne foglalkozzál nem ezt kérdeztem meg hogy milyen bajom lesz azt majd én megfogom már oldani...(ha te ilyen bunkó vagy én is ilyen leszek veled, de azért én meg nézném, hogy mégis te, hogy értesz hozzá)
2010. jan. 15. 14:37
 12/16 anonim ***** válasza:
A Windows 7 Home Premium-ot vettem meg, mivel az bőven elég. Amúgy én értek hozzá, írj egy e-mailt aztán felőlem megnézheted webkamerán ha ennyire kíváncsi vagy rá :D. Óistenem...
2010. jan. 15. 14:57
 13/16 A kérdező kommentje:
Na benne vagyok :P amúgy Ultimatéra gondoltam én az ár tekintetébe meg azt is akarom felrakni.
2010. jan. 15. 15:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi a francnak neked win7 Ultimate, mikor az XP-t sem tudod leszedni? xDD
2010. jan. 15. 20:41
 15/16 A kérdező kommentje:
hű te valami nagyon okos ember lehetsz, ugyan úgy kell felrakni az Ultimatét is mint a Home Prenium-ot, azzal meg ne foglalkozzál hogy nekem minek nem ezt kérdeztem!!!
2010. jan. 15. 21:44
 16/16 nazguls ***** válasza:

Fontos hogy ellenőrizd azt hogy egyáltalán kompatibilis a Win7 a gépeddel.

Én egyszer nem törődtem vele és azóta nem tudom használni a gépemet :S(pontosabban olyan lassú lett a gép játékok nélkül is mintha egy 80GB gépet leterhelnék 6XFable 3-mal XD)

A drivereket is megint rá kell rakni tehát óvatosan! Ha pl egy LogiTech HUB-os vezeték nélküli billentyűzeted és egered van akkor nem biztos hogy működni fog. főled nem Win7 nél

2011. máj. 29. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!