Hogy kell letörölni a Windows XP-t?
Nos, leszeretném törölni a gépemről a Windows XP-t és helyére Windows 7-et telepíteni, de nem tudom hogyan töröljem le róla a mostani rendszert és utána hogy telepítsem rá az új Windows 7-et (ami ráadásul egy *.iso kiterjesztésbe van), vagyis pontosan feltelepíteni már feltudom csak a telepítőt hogy indítsam majd a csupasz partícióról.
Légyszi segítsetek!
Meg ha lehetne még kér kérdésem ezen a konfigon stabilan futna a Win 7 és x86 v. x64-es rendszer kell erre?
Alaplap:MSI K9N Neo-V3
CPU:AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400+
RAM:2*1GB Kingston 800Mhz
HDD:320GB Samsung + 120GB Samsung
VGA:ASUS EN8500GT Silent Magic
Előre is köszönöm a válaszokat!

Írd ki a windows 7 ISO-t egy DVD-re. Mármint NE az ISO-t, hanem a tartalmát, mert az egy kép file.
Ha kiírtad, tedd be a DVD-t, indítsd újra a géped. Ha elindul a telepítő, akkor az ott már írni fogja, mit tegyél. Ha nem indul el, akkor ellenőrizni kell a boot sorrendet a BIOS-ban, és első helyre a DVD-t állítani.

Az első vagyok:
64 bites mehet rá, és igen, stabilan fut rajta.

ha elindul a telepítő, akkor tudod formázni a partíciót, csak így tudod törölni az xp-t, és a helyére mehet a w7.
Én nem ajánlom a 64 bitest, főleg 2 gb memóval, mert nemhogy gyorsabb de inkább még lassabb lesz. (saját tapasztalat)

13:18-as!
Te vagy a sík hülye, ha csak ilyen válaszokat tudsz adni. Az emberek segítségért jönnek erre az oldalra, nem pedig azért ,hogy lehülyézzék őket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!