Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell letörölni a Windows...

Hogy kell letörölni a Windows XP-t?

Figyelt kérdés

Nos, leszeretném törölni a gépemről a Windows XP-t és helyére Windows 7-et telepíteni, de nem tudom hogyan töröljem le róla a mostani rendszert és utána hogy telepítsem rá az új Windows 7-et (ami ráadásul egy *.iso kiterjesztésbe van), vagyis pontosan feltelepíteni már feltudom csak a telepítőt hogy indítsam majd a csupasz partícióról.

Légyszi segítsetek!

Meg ha lehetne még kér kérdésem ezen a konfigon stabilan futna a Win 7 és x86 v. x64-es rendszer kell erre?

Alaplap:MSI K9N Neo-V3

CPU:AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400+

RAM:2*1GB Kingston 800Mhz

HDD:320GB Samsung + 120GB Samsung

VGA:ASUS EN8500GT Silent Magic

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. jan. 15. 13:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Írd ki a windows 7 ISO-t egy DVD-re. Mármint NE az ISO-t, hanem a tartalmát, mert az egy kép file.

Ha kiírtad, tedd be a DVD-t, indítsd újra a géped. Ha elindul a telepítő, akkor az ott már írni fogja, mit tegyél. Ha nem indul el, akkor ellenőrizni kell a boot sorrendet a BIOS-ban, és első helyre a DVD-t állítani.

2010. jan. 15. 13:46
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Az első vagyok:

64 bites mehet rá, és igen, stabilan fut rajta.

2010. jan. 15. 13:48
 3/16 A kérdező kommentje:
De, hogy töröljem le a régi XP-t valahogy le kéne formázni, de hogyan ezt nem tudom?
2010. jan. 15. 13:50
 4/16 anonim ***** válasza:
5%
Ha a telepítőlemezről indítod a számítógépedet, akkor a telepítés előtt leformázza a partíciót amire települni fog. De ha ennyire sík hülye vagy hozzá, akkor meg is vehetnéd a boltban 24.000 Ft-ért is...
2010. jan. 15. 13:58
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól , hogy még sosem csinált ilyet , nem biztos hogy sík hülye...
2010. jan. 15. 14:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

ha elindul a telepítő, akkor tudod formázni a partíciót, csak így tudod törölni az xp-t, és a helyére mehet a w7.

Én nem ajánlom a 64 bitest, főleg 2 gb memóval, mert nemhogy gyorsabb de inkább még lassabb lesz. (saját tapasztalat)

2010. jan. 15. 14:01
 7/16 anonim ***** válasza:

13:18-as!

Te vagy a sík hülye, ha csak ilyen válaszokat tudsz adni. Az emberek segítségért jönnek erre az oldalra, nem pedig azért ,hogy lehülyézzék őket.

2010. jan. 15. 14:04
 8/16 A kérdező kommentje:
13:58-as nak üzenném, hogy nem vagyok sík hülye és valóban nem csináltam még ilyet. De mi különbség van aközött hogy megveszem e eredetibe és azt teszem be a meghajtóba vagy egy letöltöttet, meg elvagy te tájolva picit mert ha 24000Ft lenne egy Windows 7 akkor meg is venném csak, hogy majd nem 50000Ft-ba kerül...(azért meg már egy fél gépet össze lehet rakni nem egy oprendszert.)
2010. jan. 15. 14:11
 9/16 anonim ***** válasza:
Különbség ? Igazából nem sok , elmondhatod magadról hogy van egy eredeti Windowsod azt kész .
2010. jan. 15. 14:15
 10/16 anonim ***** válasza:
10%
Én 25.000 Ft-ért vettem a boltban. És igazam van, sík hülye vagy hozzá, mivel nem érted, ennyi. Ha megvetted volna eredetiben most felhívhatnád az ügyfélszolgálatot és készséggel segítenének. Kíváncsi leszek hogy aktiválni hogy fogod, meg milyen gondjaid lesznek vele. Előre sajnálom azt akinek ezért sírni fogsz.
2010. jan. 15. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!