Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Régi DOS-os játékot keresek...

Régi DOS-os játékot keresek emlékszik rá valaki?

Figyelt kérdés

Olyan 1995-96 fele játszhattam vele. Sötét főmenüje volt. A járműválasztó menünél fény világította meg az aktuális járgányt. Mindez 3D-s Szimulátor, ahol lebegő autókkal lehetett menni felüljáró-szerű úthálózatokon. Az autón voltak fegyverek, belsőnézetben radart is lehetett látni. Külső nézetben a teljes autót láttuk felülről-hátulról, a kocsi alján pedig zölden vibráló "erő-mezőt" (ez tartotta a levegőben) láthattunk ha pl. leborultunk az útról. Több ilyen jármű is cirkált az utakon ezeket kellet levadászni.

Elnézést a "gyógy" fogalmazásért de nagyon kicsi voltam amikor ezzel próbáltam játszani. Igyekeztem a jellemző részletetek leírni.

2010. jan. 14. 23:53
 1/2 anonim ***** válasza:
2010. jan. 15. 17:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen ez az! Köszönöm szépen.
2010. jan. 17. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!