Emlékszik valaki ennek a játéknak a nevére? Csak körülírni tudom sajnos de nagyon fontos!
Figyelt kérdés
egy nagyon régi pc játékról van szó én kb 15éve játszottam vele 5év körül lehettem és nem sokra emlékszem de egy olyasmi madárka ugrált mint az auchan madár egy ilyen piramis alakzaton kockáról kockára és néha asszem kígyó v.ilyesmi akarta elkapni menekülnie kellett és ilyen "putty"hangot adott mikor ugrott.Nem tudjátok mi volt a neve ????emlékszik még rá valaki???nagyon fontos lenne kéééérek mindenkit!2010. dec. 9. 22:13
2/4 anonim válasza:
na itt talán jobban látszik:
3/4 A kérdező kommentje:
igen igen köszönöm szépen még esetleg azt megkérdezhetem hogy ezt meg lehet szerezni valahol mai xp-re vagy windows 7 ilyesmire? ne haragudjatok tudom hogy ezt vágni szokták az emberek de én infohoz nagyon nulla vagyok:S:D
2010. dec. 12. 06:22
4/4 anonim válasza:
A második linken a Get it! gombra nyomva le tudod tölteni, ha minden jól megy, akkor működni is fog. Nekem 64bites Windows 7-en nem ment, de amúgy is inkább XP-n próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!