Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek miből áll egy...

Benhb kérdése:

Szerintetek miből áll egy Youtuber Alapfelszerelés?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha szeretne valaki Youtuber lenni, akkor előtte milyen szoftvereket érdemes beszerezni? Ha Gameplayekkel foglalkozna, akkor milyen progikat ajánlanátok neki, vagy ha esetleg vlogolna, akkor milyen hang és/vagy videó szerkesztőt keressen? Szóval azt kérdeném, hogy szerintetek mi az alap felszerelés egy Youtubernek? Vagy ti miket használtok?
2014. aug. 18. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:

alap felszerelés? 100 forintos mikrofon, legalább 10 éves telefon kamerája, olyan gép amin minden laggol még felvétel nélkül is..

minőségi youtube csatornához? egy komoly mikrofon ami minden zajt szűr, halk erős pc,legalább hd kamera, személyiség, jó humor megfelelő hozzáállás, alapismeretek vágás terén pl vegasban..

2014. aug. 18. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs megszabva konkrét szint ehhez, a legnagyobb csatornák is kezdetekben azzal dolgoztak, amijük volt, amihez volt hozzáférésük. Gameplayt ugyanúgy csinálnak 80 ezres PC-vel, mint sokmilliós felszereléssel. A te hozzáértéseden múlik csak, hogy hogyan osztod be a forrásaidat, és milyen lehetőségekkel élsz. Pl. én mobiltelefonnal nem állnék neki stop-motiont forgatni, de egy GoPro kamerával se csinálnék művészfilmet. A szoftver ugyanígy lényegtelen, mert ha kreatív és felkészült vagy, akkor úgyis meg tudod oldani, amit elképzeltél. Persze lehet vitatkozni, hogy a Vegas-nál mi kezeli jobban a képszekvenciákat, vagy hogy Edius helyett mással érdemes-e hátteret kulcsolni, de ezek olyan részletkérdések, amelyek nem fogják alapjában befolyásolni a munkád minőségét. A legtöbb kezdő Youtube-os pont ezért bukik el, mert ugyan tudják, hogyan kell az effekteket pakolni Vegasban, azonban nincs kreativitásuk, nincs ötletük, amelynek a szolgálatába állíthatnák ezeket az ismereteket. És ezért válnak röhejessé.
2014. aug. 18. 23:39
 3/6 anonim válasza:

Meglehet, hogy a youtube-ozás és a vlogolás nem ezen oldalára gondoltál mint amit ez a fiú csinál (nekem az egyik kedvenc Youtubeosom) de van egy videója amiben arról beszél, hogy hogyan legyél jobb youtuber mint ő, vagy legalább is, hogy hogyan legyél az: https://www.youtube.com/watch?v=0M-anNVQ0fE

1:05-nél bemutatja a 3 legfontosabb dolgot. Egy mikrofon, egy ilyen világító micsoda (nem tudom mi az, hogy őszinte legyek :D ) meg egy jó kamera.

Remélem segíthettem egy kicsit, sok sikert :)

2014. aug. 19. 16:51
 4/6 anonim válasza:

Még annyit leírnék, ami a drága felszerelés ellen szól, hogy az előző kommentemben említett Youtuber a videó alatt a linkben commentként megemlíti, hogy a világító lámpatest nem annyira szükséges, a természetes fény legalább annyira megfelel, csak Ő éjszaka szeret videókat készíteni, illetve, hogy nagyon profi kamera/mikrofon sem szükséges mivel manapság a telefonoknak is elég jó a kamerája/mikrofonja. (Pl.: a IPhoneoknak)

Az előző voltam :)

2014. aug. 19. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Azért aki kicsit is ad magára, nem használ természetes fényt, mert jön egy felhő, vagy egy zivatar, és borulnak a beállítások, bebukik a kép, vagy fordított esetben, erős külső fény hatására kiég. Telefonnal meg kifejezetten igénytelen felvételt csinálni, főleg a hang szempontjából, de ha nincsenek rajta manuális funkciók, akkor a kép se szerencsés, függetlenül a felbontástól. Ezek olyan részletek, amelyek felett kifejezetten igénytelen elsiklani.
2014. aug. 19. 19:40
 6/6 anonim válasza:

Joe nekem is az egyik kedvenc youtuberem 👌😉

2014. aug. 22. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!