Hol lehet letölteni a PrintScreent?
Figyelt kérdés
Olyan verzió kellene ahol nem kell regisztrálni mert ami nekem most van annál a képre rak valami szöveget és az nem kellene oda! :)2010. jan. 14. 19:45
11/15 anonim 

válasza:

Nahát, ekkora nagy dinnyét még nem láttam.Ahelyett, hogy gondolkoza, még a jóindulatú válaszolóit ba---a le.
Kérj - de sürű - bocsánatot!
12/15 A kérdező kommentje:
Na de most azt nem értem hogy akkor minek találták fel a PrintScreen programot h már így is meg lehet oldani?
2010. jan. 15. 16:49
13/15 anonim 

válasza:

Valaki ajánlotta eridj el fürödni.Javaslom mosd ki az agyadat, és ezt jóindulatulag mondom, ha valaki még most sem érti...
14/15 A kérdező kommentje:
Kenyérpirítóval??? xD
2010. jan. 15. 18:14
15/15 anonim 

válasza:

A kenyérpirítós dolgot úgy kell felfogni, hogy ülj bele egy kád vízbe és tedd magad mellé a bekapcsolt kenyérpirítót a vízbe, azaz agyonüt az áram és meghalsz.
Ha valamiben nem vagy biztos, akkor ne oltsd a válaszolót, hanem kérdezd meg, hogy mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!