Hol lehet letölteni a PrintScreent?
Figyelt kérdés
Olyan verzió kellene ahol nem kell regisztrálni mert ami nekem most van annál a képre rak valami szöveget és az nem kellene oda! :)2010. jan. 14. 19:45
1/15 anonim 

válasza:

print screen??!! xD az a billentyűzeteden egy gom tök ingyenes xD nem kell érte fizetni csak megnyomod amikor képet akarsz a képernyődről es eltod menteni pl. Paint-ben vagy amiben akarod :D
3/15 A kérdező kommentje:
Ennyire sem lehettek hülyék. írjátok már be a googleba h printscreen letöltés. igen azt csinálja az a gomb de előtte kell h legyen hozzá progind. ember ekkora hülyéket
2010. jan. 14. 19:56
4/15 anonim 

válasza:

Megnyomod a Print Screen-t, utána belépsz a Paint nevű programba, és egy ctrl+v billentyűkombinációt nyomsz. Ekkor behozza azt a képet amikor utoljára nyomtál print screen-t.
5/15 A kérdező kommentje:
Értem de nincs meg a program előbb az kellene már találtam 1 párat le is töltöttem de mindnél kellett regisztrálni 1 oldalra.
2010. jan. 14. 20:04
6/15 A kérdező kommentje:
Jé tényleg én vagyok a hülye bocs! Eddig én progival csináltam nem is tudtam h lehet ezt is
2010. jan. 14. 20:07
7/15 anonim válasza:
egyszer az egyík ismerősöm az infraportot akarta le fénymásoltatni, hát az nagyon király poén volt, szegény nem tudta mi az.
8/15 anonim 

válasza:

Mekkora egy gyökér vagy, fürödjél ma este kenyérpirítóval.
9/15 anonim 

válasza:

Képlopásnak és "fényképezésre"(asztalt) - FastStone Capture
10/15 anonim 

válasza:

Igen tisztelt kérdező! Hát én sem vagyok egy számitógép guru, azt is tudom, hogy akinek fakanál van a kezében az nem biztos, hogy szakács.De ezt még én is tudtam.Egyébként gratula, hogy hagytad magad meggyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!