ProBMXer kérdése:
Miért nem megy egy pár játék a gépemen ami az előtt ment?
Figyelt kérdés
nem rég modemről routerre váltottam és egy pár játékot nem visz el amit az előtt elvitt a gépem segítsetek légyszi2014. aug. 17. 14:37
1/7 anonim válasza:
Írd le a konfigodat és a játékokat, hátha úgy tudunk segíteni..
2/7 P.O.C. válasza:
Hát ennek csak Online játékoknál van jelentősége, de ott is csak inkább akkor, ha szervert csinálsz. A megoldás: port átirányítás.
3/7 A kérdező kommentje:
értem csak portot ne mtudom hogy hogy állítom át pl most felraktam az aion-t behozza a bejelentkezés ig és onnan fekete kép megnyitok egy feladatkezelőt és azt írja hogy a program nem válaszol meg pl tauriwow ott meg egyszerűen meg se akarja nyitni a játékot
2014. aug. 17. 15:02
4/7 A kérdező kommentje:
de azt hozzá teszem hogy t-home-nál vagyok és zte készülék van amin van wifi de usb-s
2014. aug. 17. 15:05
5/7 P.O.C. válasza:
Nem programmal kell portot nyitni, hanem a ZTE routered webes felületén.
6/7 A kérdező kommentje:
ne kínlódok vele inkább vissza mondom a szolgáltatást visszarakom a modemet és biztos hogy minden jó lesz rajta :)
2014. aug. 17. 15:46
7/7 P.O.C. válasza:
Te tudod, pedig csak egy kis akarat erő kéne hozzá, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!