Assassin's Creed IV Black Flag menne a gépemen?
Figyelt kérdés
Sziasztok szerintetek menne a gépemen?
Win7 Professional 32-bit CPU:Intel Pentium E5300 @ 2.60GHz RAM:2, 00GB Szimpla-csatorna DDR2 @ 403MHz
VGA: Pixel Shadre 5.0 Verthex Shadre 5.0
Videókártya: GeForce GT 630
A CPU szerintem nem lenne elég.
Viszont az összes eddigi rész és az AC3-om full grafon lagg nélkül megy rajta. Szóval menne?
2014. júl. 19. 21:24
1/5 anonim válasza:
Inkább a vga d miatt agodnék lowon menne.
2/5 anonim válasza:
háááát, eléggé hihetetlen h fullon ment az AC3. De mind1, ha ment hát ment. Ha az ment, ez is menni fog, de kisebb grafon. Én is kiakasztottam mindet, és a Black Flaget visszább kellett vennem egy kicsit, még az AC3at nem
3/5 A kérdező kommentje:
De akkor az a lényeg hogy menne bár lowon.
Végül is nem a grafikáért szoktam általában játszani hanem a játékélményért.
De akkor végül is elindulna?
2014. júl. 19. 21:39
5/5 A kérdező kommentje:
Remek akkor már csak egy normális letöltőoldalt kell találnom mert itt kint vidéken hááááááát mondhatni elég gyéér az elektronikai cikkek kiszolgáltatása.
De köszönöm válaszotokat.
2014. júl. 19. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!