Rendszerkarbantartó programokról mi a véleményetek? Melyik ér valamit, melyik felesleges?
Figyelt kérdés
Windows 7 32bit-ről van szó úgy érzem mintha nem mennének simán a dolgok. Sok idő megnyitni az internetet, a játékot lerakni tálcára csak szerencsével lehet. A hardver elismerem nem erős, legalábbis túlzottan nem, de elégnek kell lennie ahhoz hogy ez ne legyen. Miket tehetek amik esetleg kicsit meggyorsítanák a win7-et?2014. aug. 14. 19:00
1/10 anonim válasza:
ccleaner és a piriform Defraggler programja ami jó.. az ilyen registery javító meg pc speedup meg ilyenek nekem mindig tönkretették a gépet
2/10 A kérdező kommentje:
értem..tehát ezt a kettőt ajánlod hosszú távra? és töredezettség mentesíteni milyen időközönként szoktál? Őszintén én soha nem futtattam. Legalábbis nagyon ritkán unalmasabb perceimben
2014. aug. 14. 19:04
3/10 anonim válasza:
az pontosan elég ha néha unalmas perceidben futtatod.. egyébként kb 2 havonta vagy mikor kedvem van lefuttatom mind2-t és kész.. esetleg a nod32 online scannert és a malwarebytes free verzióját használom ha nem érzek javulást
4/10 anonim válasza:
Sokan el vannak ájulva a Ccleaner-től, én nem használom (mert én nem vagyok elájulva tőle).
Amit én használok, az a Wise Care 365 Pro 3.21.279 verziója, a Registry First Aid 9.2.0.2189 verziója (amit megtalál, kockázat nélkül mindet lehet törölni) és a töredezettség megszüntetéséhez ill. karbantartásához az O&O Defrag Professional 17.5.557 verzióját. Mindhárom tud magyarul.
5/10 anonim válasza:
Az o&o tényleg jó de nálam volt amit nem tudott kijavítani ezért váltottam róla
6/10 anonim válasza:
Az O&O Defrag Professional nem javít semmit, viszont professzionális módon töredezettségmentesít.
7/10 anonim válasza:
a javítást úgy értettem hogy a töredezett fileokat nem mindig tudta átrendezni maradtak még komoly töredezett területek(nem csak 1 hdd-n)
9/10 A kérdező kommentje:
Registry cleaner az...nem veszélyes egy picit a windowsra nézve?
2014. aug. 15. 11:17
10/10 anonim válasza:
Ha a registry takarítást a Registry First Aid (régebben Registry First Aid Platinum) programmal végzed, akkor nem veszélyes. Minden találatát kockázat nélkül lehet törölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!