Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a véleményetek a rendszerka...

Mi a véleményetek a rendszerkarbantartó programokról? érdemes használni windowson kívüli programokat?

Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Igenis meg nem is.

Nézőpont kérdése.

2012. szept. 27. 16:02
 2/6 A kérdező kommentje:
hát de most mégis?
2012. szept. 27. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs. A P1-es kor óta gépezek komolyabban, de se a registry cleanerek, se a töredezettség mentesítés nem hozott sose megfelelő eredményt. A logika szt lenne értelmük, de valójában a registry értékek elemzése ritkán történik hibátlanul, így -amilyen a szerencse- pont az törlődik, aminek nem kéne (több 10000 értéket meg nem nyálazok át), a többi törlésétől, meg nem fog még 10%-ot sem javulni a gép teljesítménye, de a töredezettség mentesítés se váltotta meg még egy windowsomat sem, hanem 1 óra mentesítés után még inkább darált a vinyó, úgyhogy ezeket kihagyom. Próbáltam belső, külső progikat is, de ugyanaz az eredmény.
2012. szept. 27. 16:04
 4/6 A kérdező kommentje:
akkor nem érdemes semmi féle külsőt használnom igaz?
2012. szept. 27. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Sztem a legtöbb hasznot a programkészítőknek hozza, akik eladják őket. Egy idő után úgyis újratelepítésre van szükség (esetleg vmi vírus miatt), és akkor pedig "újradobhatsz". Persze mostanában az újabb windowsok egyre stabilabbak, így ez az idő egyre inkább kitolódik, de gyanítom, hogy márcsak direkt sem tökéletesek, mert akkor mit adnának el pár év múlva, ami jobb mint a mostani?
2012. szept. 27. 17:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Na szóval, most igaz az első hozzászólásom.

Én azt vettem észre, hogy ártani nem használ!

Szóval nem akarom reklámozni a linuxot, de nekem pont ezek miatt lett elegem az ablakos rendszerből.

Ha fejem tetejére álltam, akkor is besz@rt! A különböző tisztítók, meg pont a rendszerben csesztek össze mindent, ahelyett hogy rendet raktak volna!

A beépített gyári tisztítók sem értek egy fabatkát sem.

Inkább váltottam és használok linuxot.

Szinte automatikusan települ és minden benn van ingyen, ami nekem kell.

Nem kell kalózkodni és buherálni. El sem hittem ezt pár év szenvedés után, hogy létezik ilyen.

Nem kell tisztítgatni és automatikusan karban tartja magát időszakosan kb 2-3 perc alatt!!!

Nincs vírus és driverekkel való szenvedés!

Igaz gépet sem igényel olyan mértékben, hogy Pakson bedugjanak a vízbe még egy cellát.

(200 Mb RAM alatt simán elmegy)

2012. szept. 27. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!