Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hányas photoshopban könnyebb...

T-mester kérdése:

Hányas photoshopban könnyebb a képszerkesztés?

Figyelt kérdés
Most akarom megtanulni a photoshop kezelését, és nem tudom hogy hányas verzióban lehet a legkönnyebben eligazodni.

2014. aug. 13. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem azért, de tanulni mindig a legújabbat.
2014. aug. 13. 12:46
 2/3 anonim ***** válasza:
A CC. a legújabb, de számomra a CS6-os sokkal rugalmasabbnak tűnik.
2014. aug. 13. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:

CS6 vagy a CC a legjobb tanulásra. Bár én a CS3 al kezdtem még 3 éve, és úgy álltam rá a CS6 ra igazából a CS6 sokkal rugalmasabb, meg kezelhetőbb szerencsére, persze az alapvető dolgokhoz elég szerintem a CS3 vagy annál újabb verzió is. Persze komolyabb munkákhoz minél újabb a verzió annál rugalmasabb, és egyszerűbb. Bár én személy szerint a CC vel annyira nem vagyok megelégedve, bár jó meg minden, csak valamiért nem úgy áll a kezemre, mint a CS6. De kezdésenk szerintem elegendő egy CS3 is. Persze attól függ mivel akarsz gyakorolni.

Ha tutorial videók alapján akarod tanulni, akkor célszerű egy adott verzióhoz keresni videókat, mert így biztosan nem lesz kavarodás, de gyakorlásra még szerintem felesleges a legújabbat elővenned én úgy gondolom.

2014. aug. 17. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!