2/8 anonim válasza:
Nagyon vegyes, valaki imádja, valaki visszaváltott a hétre, én is fontoltam a váltást de mégis maradtam a hétnél. Nem tetszenek a felhasználói vélemények, ez volt az oka.
3/8 anonim válasza:
Semmiben sem rosszabb a 7-nél, de van pár extrája és valamivel gyorsabb is.
4/8 anonim válasza:
Lényegesen gyorsabb ! Minden véleménynek ellentmondva, a játékok is jobban futnak rajta. Ez tapasztalat. Win 7 en döcögve ment az F1 2013, ezzel szemben 8.1-en simán fut.
Néhány nap után hozzá lehet szokni.
5/8 anonim válasza:
Gyorsabb mint a 7-es.Nekem jobban bejött :)
6/8 Krakuta válasza:
Telepítettem. Sok nagyon jó funkciója lett,viszont elég sok régi kedvenc eltűnt-átalakult.... Gyorsnak gyors,de nem az igazi. Lumia 520.
7/8 anonim válasza:
Utolsó: Nem a telefon rendszeréről volt szó szerintem :)
8/8 anonim válasza:
Nagyon jó windows gyors megbizható és jobb gyorsabb is mint a 7 es, ahogy Kispofa írta pár nap után meglehet szokni csak akarni kell és lehet amugy rátölteni start 8 programot és olyan lesz akkor mint a win 7 csak normálisak a szinek nemkell semmit kikapcsolni win 8.1 be hogy nelásam netezés közben a lomtárt meg a többi asztal ikont szóval nagyon jóljöt nekem a windows 8.1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!