Windows 7 alatt hogy állítsam be, hogy menjen az 5.1-em?
Figyelt kérdés
Régebben találtam itt rá megoldást (vagyis egy linket) de sajnos már törölték így nem tudom beállítani ,hogy ugyan olyan "brutálisan" szóljon.Ha valaki esetleg találna rá megoldást vagy videót ,kérem jelezzen .....egy logitech x-530-om van.Köszönöm!#win7_5.1
2014. aug. 12. 07:44
1/2 P.O.C. válasza:
Hangkártya függő. Sokan, ha telepítéskor a Windows felismeri a hangkártyát, nem is telepítik fel annak rendes meghajtóprogramját. Pedig érdemes, annak a kezelőprogramjából minden beállítás elérhető. 5.1 mód különböző hangeffektek, stb.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen feltettem ...Realteck HD audio van a gépen....Megy is rendesen ,csak a hátterek gyengébbek(tudom,alapból olyanok)csak volt egy olyan beállítási lehetőség ,hogy eldobtam az agyam....pedig csak beállítás kérdése(Amit én nem tudok magamtól olyat kihozni belőle) Akkoriban gyönyörűen szólt mindegyik olyan erővel és minőséggel hogy .....ne tovább!!!!
2014. aug. 12. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!