Photoshop, ez hogyan lehetséges?
Az első képen Kim Dzsongun a kenőanyagos hordó mellett áll, és takarja a mögötte lévő padló egy részét
A kép: [link]
Egy photoshoppolás után Kim Dzsongun már a hordóban ül és ezért látszik a korábban mögötte lévő zöld padló része
A kép: [link]
Hogy lehetséges az, hogy sikerült oda shoppolni a padló részét ilyen élethűen, amikor az sosem volt lefényképezve
Még új vagyok a photoshop világában, engem meggyőzött.
Nehéz egy ilyet összedobni?
onnan hogy gyakoroltuk és látjuk amit te majd csak akkor, ha elköveted ezeket a hibákat. Egyszerüen látszik.
Egy feladatnak több megoldása is lehet. Gyakorlaton múlik ki hogy jut el és milyen minőségben a végeredményig ill egy gyenge minőségü képen nem kell precíznek lenni, nem kell feleslegesen túlkomplikálni.
"honnét tudjátok megállapítani?"
Ott a kép, csináld meg te is, és majd meglátod. Mellesleg legkevésbé a padló a problémás, akkor már bonyolultabb a háttérben álló fémtartály kiegészítése, nem is sikerült. Igaza van Phraannak, ez egy béna próbálkozás. Az alkotója tudta, hogy technikailag mire kell odafigyelnie, és hogyan csinálja, de szeme és agya nem volt hozzá. Persze, egy kis poén ennyivel is eldöcög.
"hol tanultatok meg photoshoppolni"
Én Gimpben :) (Ez a fajta szerkesztés még majdnem tökugyanaz bármelyik szerkesztőben).
Tutoriálokkal meg Dunát lehet rekeszteni. Keress rá a Guglin:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!