Winamp rippelési hibához értettek?
win 7 alatt winamp 5.666 tehát uccsó verziót használom
winamp.comrol szedtem le. streamrippert is többet próbáltam
érdekes mert korábban működött ugyanezzel a rendszerrel full.most is az élő rippek et lementi.de a tilos m3u kat
miután elindítom leáll egyből.winamp meg megy tovább zenével. :)
Csak Winamp jön szóba, nagyon régen használtam? Honnan szeretnél letölteni, hogy ránézzenek akik olvassák a kérdésedet...?
"tilos"...Tilos Rádiót jelenti?
igen a rádióra gondoltam,erről az oldalról,tehát az arhívumból tölteném le.az ujabb adásokra gondoltam,mert egyébként hibás az oldaluk annyiból hogy a dátumkeresést visszapörgetheted világba,csaképp ott nincs semmi.elvileg 3 évig visszamenőleg vannak fent az adások.
ez az :
winampot használok és streamrippert,eddig semmi bajom nem volt vele.de ha nem működik akkor más megoldás is érdekel.
köszi.
lehet az én gépemmel van valami baj,de az a fura hogy a
real time streamet leszedi tilosról is.csak az m3u t nem szereti.
kipróbáltam megint több műsorral is már újra leáll.
de az élő műsor az működik.viszont az is m3u ból nyitom meg.szval nem értem.
Sikerült letölteni próbaképen 12-i tilos mesét.
WmRecorder12 + RealAlternative. Ezeket telepítettem, a WmR-t ADA módba kapcsolva kell használni. (WinPcap-ot kéri majd a kapcsoláskor telepíteni)
Az .m3u egy sima lejátszóval nyitottam meg, AIMP.
30 perc anyag kb 2 perc alatt lejött.
Én a Wmr12-ös változatát használom, annak tiszta volt a Patch-e. (virustotalon)
Ha kell segítség szólj. Lehet az újabb WmR-ek már lazában működnek...nem tudom nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!