Samec12 kérdése:
Miért laggol a Minecraft az új Windows óta?
Figyelt kérdés
Amióta újratették a Windows 7-et a gépemen, a Minecraft nagyon laggol. Vagyis úgy van ahogy régebb volt: amikor betöltöttem a világot, egyre jobban laggolt, öt perc után átlagosan 8 FPS-el tudtam játszani. Aztán egy nap valami frissítést adtak, emlékszem, hogy semmi változás azon kívül hogy LAGG NÉLKÜL egy ilyen gyenge gépen futott: Winows 7 Professional, 2GB RAM, Intel Celeron CPUB820@ 1.7GHz 1.7GHz (Dual Core), videókártya: 512MB. A Java is a legfrisseb verzió. Mindent kipróbáltam: játék gyorsító programot, defragot, FPS plus modot, ami semmit sem segített, annak ellenére hogy azt írták róla hogy ad plusz 20-30 FPSt, megpróbáltam a világot szerverről futtatni, a java-nak és a Minecraftnak több RAM memóriát adtam (800MB). Semmi se használt kellő mértékben. Ezelőtt ezek a hülyeségek nélkül is lagg nélkül futott. Most pedig 2 percenként kell ki, és belépjek. Legyetek szívesek tudnátok valami módszert mondani,ami nektek is bevált? Vagy azt, hogy mi lehet a baj?2014. aug. 10. 19:14
1/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az előző gépeden 64-bites, ezen pedig 32-bites Java van?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem, mind a kétszer 32 bites windows volt fent. Amúgy minimum 4 GB RAM-nál kezdik feltenni a 64 bitest.
2014. aug. 13. 14:04
3/9 A kérdező kommentje:
Bocs, elfelejtettem, hogy a Java is 32 bites volt mind a kétszer.
2014. aug. 13. 14:05
4/9 anonim válasza:
Próbáld ki az Optifine-t, hamarosan kijön egy MC update is, amiben kevesebb lagg lesz.
5/9 A kérdező kommentje:
Ezt eddig is tudtam, de én megmaradtam az 1.6.4 és 1.6.2-nél, mert azok tetszenek. Kipróbálom az Optifinet! Amúgy kösz szépen!
2014. aug. 15. 08:46
6/9 A kérdező kommentje:
Ezt azért írtad hogy szivass?! Az Optifine elrontotta a Minecraftomat! Senkinek nem ajánlom az Optifinet.
2014. aug. 15. 12:29
7/9 anonim válasza:
Szarul raktad be -.- Driverek fent vannak?
8/9 A kérdező kommentje:
Mik azok a driverek?
2014. aug. 24. 20:23
9/9 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma!
2014. aug. 31. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!