Zacky kérdése:
Sunsine linux 9. 0?
Figyelt kérdés
Mennyire lehet régi?
Otthon találtam meg 5+1 CD és kíváncsi lennék hogy ezt tegyem fel vagy töltsem le az Ubuntu 14.0-t?
2014. aug. 9. 21:22
11/14 tabaki válasza:
++ Bravó, ma nagyon formában vagyok, kihagytam a Wine legjobb, Platinum minősítését, ami azt jelenti, hogy az adott program minden különösebb beállítás nélkül, simán futtatható.
Ahhoz, hogy a linuxok ingyenesek, annyit fűznék hozzá, hogy egy-két fizetős is létezik, de általában az ingyenesség a jellemző. A fentebb ajánlottak mind ingyenesek.
12/14 A kérdező kommentje:
Fuu köszi a helpet sokat segítettél :)
2014. aug. 9. 23:52
13/14 soccerway válasza:
"Hát ami meg nem megoldható linuxon játék azt akkor futtatom virtual box-ban :D "
vboxban nem fog menni a 3D.
14/14 anonim válasza:
Hát szerintem a dualboot lesz a megoldás. Windoson
játszhatsz linux meg minden mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!