Facebook mért csinál olyat h be lépek rá katintok vagy az üzeneteimbe vagy az én vagy más profiljára és ki lép és azt irja hogy nem vagyok be jelentkezve? Van ötletetek nektek csinált már ilyet?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 11:14
11/14 A kérdező kommentje:
úgy van be álítva hogy amikor ki lépek akkor ki törli az öszes előzményt de amíg fut a firefox adig meg jegyzi.
mit befolyásol az h be van e kapcsolva vagy sem? Nem értem az egész folyamatot mert régen nem csinált ilyeneket és most még a gyik ből is ki lép meg minden olyanból amibe be kell jelentkezni. Miest be lépek ide azonal ki lép tök értelmetlen módon ha ujra belépek akkor már nem lép ki. de ha be zárom a fire foxot akkor ujra ki fog lépni ha elsőre jelentkezek be. Soha nem fogom meg érteni mi ennek a folyamatnak az előnye és kinek jó hogy ez a program ilyet is tudhat roszabb napjaiban igaz ha ujrarakom akkor is ezt csinálja de pl a chrome nem csinálja ezt csak azt meg nem szeretem.
2014. szept. 25. 15:28
12/14 A kérdező kommentje:
még mindig csinálja nagyon zavaró valaki találkozottmár hasonlóval?
2014. okt. 29. 09:59
13/14 anonim válasza:
Más gépen is csinálja vagy csak egyen, ha csak azon az egyen akkor tedd újra a rendszert attól szerintem tuti hogy helyre...
14/14 A kérdező kommentje:
de etől nem jövök rá mi okoza és hogyan kell megszüntetni az okot szerintem ez ne igényeljen már egy gép ujrarakást csak a firefox csinálja elég boszantó de akkorsem fogom ujra rakni a gépet.
2014. okt. 29. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!