Miért jelzi hogy bevagyok jelentkezve? és hogy tudok ezen változtatni?
Figyelt kérdés
3 napja mondják az ismerőseim hogy fent vagyok skypeon és nem válaszolok nekik.. miközben 1 hete nem használtam..:) mindenhonnan kiléptem.. mégis azt jelzi hogy fent vagyok.. (onnan tudom mert szóltak..)2014. márc. 19. 00:41
1/2 anonim válasza:
Szerintem nézd át mégegyszer, ha ezek után is ez van, változtass jelszót. Ha még mindig ez van, akkor én letölteném az IObit Unlocker-t és jobb klikkel rákattintanék a Skype program mappájára majd a helyi menüben a kis lakatra. Ha bármi is használta azt feloldja.
Ha ezek után is még ez van, akkor törölném a programot majd újra telepíteném és készítenék egy új profilt másik e-mail címmel és jelszóval. És még van pár tippem :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!