Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Meg tudom valahogy változtatni...

Meg tudom valahogy változtatni a meghajtó betűjelét anélkül, hogy telepítés idejére ki kelljen, hogy vegyem a vinyót, és úgy is maradjon?

Figyelt kérdés

Na ezt bővebben :D

Van két merevlemez a gépemben: 80 giga és 500 giga.

A 80 gigás (67 giga) egyben van az 500 gigás (465 giga) két részre van osztva. Az egyiken van a Windows. Ha újratelepítem a rendszer, akkor a Számítógépben a következő a felállás:

C:/ - 200 GB

D:/ - 67 GB

E:/ - 265 GB

De én úgy szeretem, ha a 265 GB-os a D:/ meghajtóm, és ezt ezért minden telepítés után fel kell cserélnem az E:/ meghajtóval. Eléggé bosszantó.

Van erre valami mód, hogy ezt megtegyem ezen a módszeren kívül: [link]

Az a fő, hogy ne kelljen átállítgatnom minden telepítés után.

Megj.: lehetőleg ne kelljen kivenni a 80 gigás merevlemezt a gépemből. Valami szoftveres megoldás érdekelne. Köszönöm előre is.

2014. márc. 1. 14:01
 1/4 Tengor ***** válasza:
19%

Milyen telepítés? Szoftver telepítés hatására cserélődik a betűjel?

Vagy rendszertelepítésre gondolsz? Olyan gyakran csinálod, hogy az életed nagy részét a betűjel cseréje veszi el?

2014. márc. 1. 14:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, rendszertelepítésre gondolok. És igen. Sajnos én ilyen vagyok, hogy gondolok egyet, és most Windows 7-et akarok használni.. vagy Windows 8-at ... esetleg visszatérek néhány napra a Vista-hoz xd
2014. márc. 1. 14:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Telepítsd fel a C-re a windows 7-et, a D-re a 8at, az E-re az xp-t és tudod cserélgetni :)))
2014. márc. 1. 14:49
 4/4 Tengor ***** válasza:
#3, jól írja. Feleslegesen szívatod magad.
2014. márc. 1. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!