Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win 7 telepítésénél kérnék...

Win 7 telepítésénél kérnék segítséget, pendrive-ról telepítem, be sem boot-olja a következőt írja File: \Boot\Bcd Status: 0xc000000e?

Figyelt kérdés

File: \Boot\Bcd

Status: 0xc000000e

"An error occured while attempting to read the boot configuration data."

A pendrive-ra rufussal másoltam a win 7 képfájlát, és a bios-ban is beállítottam azt hogy a pendrive-ról boot-oljon, mégis mikor indítom ezt hozza ki, és meg sem nyitja a telepítőt.... már lassan 4 órája ezzel küszködöm szóval tudna valaki segíteni? köszönöm.

2014. aug. 9. 00:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Probáld ezzel.

[link]

Leilás

[link]

Ha nem jönne be akkor ezzel.

W7-et is kezeli.

[link]

2014. aug. 9. 01:12
 2/3 anonim ***** válasza:
40%

Letöltöd a Rufus programot: [link] ezzel kiírod a Win 7 ISO fájlt pendrájvra amikor kírta nyisd meg a pendrájvot kattints a setu.exe fájlra és elkezdődik a telepítés a többit gondolom tudod.

Én mindig így csinálom, így telepítettem régi gépre mert sehogy nem akarta felismerni a pendrájvot, mondjuk nem is értek a bios állítgatáshoz 4x telepítettem így. Próbáld ki ha gondolod.

2014. aug. 9. 02:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Közben rámentem a Microsoft oldalára ahol szintén ez van amit írta. Az a lényeg hogy Rufus-al írd ki az nekem még nem hibázott.

Ha a Windows 7 telepítőfájljait USB flash meghajtóra mentette, helyezze a meghajtót a számítógépbe. A telepítőnek automatikusan el kell indulnia. Ha nem indul el, kattintson a Start gombra A Start gomb képe, kattintson a Számítógép elemre, kattintson duplán a meghajtóra, és kattintson duplán a setup.exe fájlra.

Kövesse A Windows telepítése lapon megjelenő utasításokat, majd kattintson a Telepítés gombra.

Ajánlott a legújabb frissítéseket beszereznie A telepítés fontos frissítéseinek beszerzése lapról, hogy biztosítsa a sikeres telepítést, illetve a számítógép védelmét a biztonsági fenyegetésekkel szemben. A telepítési frissítések beszerzéséhez internetkapcsolatra van szükség.

A Kérjük, olvassa el a licenc feltételeit lapon, ha elfogadja a licenc feltételeit, jelölje be az Elfogadom a licencfeltételeket választógombot, és kattintson a Tovább gombra.

A Milyen típusú telepítést kíván végezni? lapon válassza az Egyéni lehetőséget.

A Hová kívánja telepíteni a Windows rendszert? lapon válassza ki az előző Windows rendszert tartalmazó partíciót (ez gyakran a számítógép C: meghajtója), és kattintson a Tovább gombra.

Kattintson a Windows.old párbeszédpanelen az OK gombra.

A Windows 7 telepítésének befejezéséhez kövesse továbbra is az utasításokat, nevezze el a számítógépet, és állítson be egy kezdeti felhasználói fiókot.

2014. aug. 9. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!