Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lehetséges az, hogy a VirtualB...

Lehetséges az, hogy a VirtualBoxba feltelepített oprendszer felismerje a pendrive-omat?

Figyelt kérdés

Van valami, amit csak ott tudnék megcsinálni, de a pendrive-on vannak a szükséges fájlok a dologhoz.

Az most nem érdekes, hogy mit akarok csinálni, csak az, hogy rendszergazdai jog kell hozzá, azt pedig valahogy elqrtam a gépemen (nincs jogom, és le van tiltva az rg fiók)...

2014. júl. 30. 18:53
 1/4 coopper ***** válasza:

Szia.

Hát mit mondjak nekem sem sikerült beizzitanom a pendrive-mat virtualboxba.

Amit tudok javasolni : Ha nem kell bootolni a pendrive-ről és csak a fájlokat kell virtualboxba berakni, akkor a megosztott mappa a legegyszerübb dolog (szerintem).

Virtualboxban a beállitásokat választva, majd Megosztott mappák, majd mappa+, aztán mappa tallózás, okézás, kész, kép : [link]

Ha nem akkor próbáld meg ezt : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

Sok sikert.

Üdv.

2014. júl. 30. 20:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de nekem boot pendrive-ot kéne csinálnom...
2014. júl. 31. 14:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Szóval be kell hogy olvassa a pendrive-ot...
2014. júl. 31. 14:10
 4/4 A kérdező kommentje:

XDDD

A második link is az én kérdésem. De mivel nincs telepítő lemezem, pendriveval akartam megoldani.

Egyszer írtam már ki egy win7 cd-t, de az valamiért nem bootolt be, ezért inkább nem pazarolok el erre egy lemezt(főleg hogy nincs lemez, szval vennem kéne). USB-vel egyszerűbb

2014. júl. 31. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!