A Bittorentet fel lehet gyorsítani valahogy?
Figyelt kérdés
Mert kicsit nagyon szar a netem2014. aug. 7. 17:44
1/10 anonim válasza:
Persze. Elő kell fizetni egy gyorsabb netre.
2/10 A kérdező kommentje:
Gyors netem van, OTTHON. De most nyaralóban vagyok csak szar az idő, így szeretnék filmet nézni de mivel a neten laggol, ezért szeretnék letölteni.
2014. aug. 7. 17:49
4/10 A kérdező kommentje:
Torrent-re gondoltam, de a letöltés se lenne gyorsabb
2014. aug. 7. 17:51
5/10 A kérdező kommentje:
és letöltés se gátol, ha arra gondolsz hogy megtalálni a filmet, van ncore-om
2014. aug. 7. 17:52
7/10 anonim válasza:
Azt meg lehet próbálni, hogy veszel 4-5 mobilnetes sticket előfizetéssel, majd írsz egy olyan ütemezőprogramot, ami a csomagkezelést párhuzamosítja. Így 1-5 hónap munka után megsokszorozhatod a letöltési sebességedet.
Azt viszont nem értem, hogy ha tudtad hogy az Isten háta mögé mész, miért nem töltöttél le filmeket magadnak. Illetve nyaralás közben mi szükséged filmekre.
8/10 anonim válasza:
Nem tudsz szoftverrel javítani a hálózati gondokon. Gyanítom mobilnetet használsz nyaraláskor, az pedig természetéből adódóan (ugyanazt a közeget használjátok sok ezren) jócskán lassabb lehet, mint a vezetékes. Próbáld ki éjszakai órákban, akkor vélhetően kevesebben fognak a hálózaton lógni. Persze ne feledd a forgalomkorlátot, ha eléred a csomagban foglalt adatmennyiséget, akkor használhatatlan szintre csökkentik a sebességedet.
9/10 A kérdező kommentje:
Az a baj , hogy már le van lassítva mert 100 megás. Csak azért tettem ezt a kérdést, mert youtubeon volt olyan vidi, emlékszem, hogy utorrent/bittorrent gyorsítása, de szar a net , így a vidit nem tudom megnézni :/ .
2014. aug. 7. 19:45
10/10 anonim válasza:
Felesleges, nem fogod tudni meggyorsítani, ha a hálózat miatt lassú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!