Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet gyorsítani a...

Hogyan lehet gyorsítani a windows 7 indításánál a lógóját hogy gyorsabban menjen mert vettem egy vidókártyát ls mikor beleraktam olyan gyors volt és mikor most ma újra raktam most nem gyors olyan mint mikor az integrált volt miért van ez?

Figyelt kérdés

2014. júl. 4. 21:13
 1/7 A kérdező kommentje:
illyetve mikor az integrált videókártya volt olyan most !
2014. júl. 4. 21:15
 2/7 A kérdező kommentje:
C:\Users\Máté\Downloads\kwin7logo.gif én erre gondolok
2014. júl. 4. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:

A férfiaknak van "lógó"-juk. :)

Viccet félretéve: a videókártya nem sok vizet zavar a betöltés gyorsaságában. Azért is lehet hogy lassabban boot-ol, mert éppen egy frissítéssel bíbelődik. Még több RAM, illetve húzósabb processzor, és meg lesz a gyors betöltés.

2014. júl. 5. 06:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha SSD-t használsz sokkal gyorsabban indul a géped.
2014. júl. 5. 06:46
 5/7 A kérdező kommentje:
venni akartam SSD bele ! 64 GB elég lessz a rendszernek ? 280 MB olvasás 260 MB írás / sec SATA2
2014. júl. 5. 06:51
 6/7 anonim ***** válasza:
64GB többnyire elég, nézd meg, hogy most mennyit foglal a telepítésed a merevlemezen. A 280/260 sebesség lassúnak számít, biztos egy régebbi modellt néztél ki magadnak. Ezzel is fürgébb lesz a géped, de jobb, ha gyorsabbat tudsz venni.
2014. júl. 5. 09:03
 7/7 A kérdező kommentje:
11,8 Gb foglal a rendszer 64 bites meg a lapozó fálj olyan 3-4 Gb
2014. júl. 5. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!