Windows 8.1 pro 32bit iso-ból hogy lehet usb telepítőt készíteni?
Figyelt kérdés
Van egy 16 GB-os 3.0-ás Silicon Power pendrive-om. Arra szeretném.2014. aug. 7. 16:36
11/12 anonim válasza:
Klikk a 107,1 GB-os partícióra, formázd le és a telepítés onnan automatikusan folytatódik.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megtaláltam a hibát. A formázás nem tudom miért nem sikerült, azt se tudta a telepítő megoldani, hogy leformázza a partíciót. Épp ezt próbáltam elmondani, hogy a kép amit küldtem, formázás után azt írja ki. Tehát, magyarul, a telepítő nem folytatható.
Az usb kulcsot újrakészítettem, angol fórumon rátaláltam hogy kell csinálni.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, zöld kéz ment persze mindenhova. :))
A Rufus lett a nyerő a Microsoft USB Tool-nak nem sikerült működőképes usb boot eszközt készítenie a pendrive-omra.
2014. aug. 8. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!