Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valami módon meglehet azt...

Valami módon meglehet azt csinálni hogy a Ps3-as játék elmenjen a PC-n?

Figyelt kérdés

2014. aug. 4. 08:33
1 2 3
 11/21 csacsi2 ***** válasza:

Nem akarok neked bizonyítgatni semmit, nem is tudnék mivel az én gépemmel nem kompatibilis és senki kedvéért nem telepítgetek össze-vissza és töltögetek le!

"CSAK és KIZÁRÓLAG ps3/xbox 360 jött ki"

1) kérdésben nem volt konkrétum ezért ez csak kötekedés (van kalapja)

2) Majd, ha te leírod miért írod (honnan veszed)a "KIZÁRÓLAG ps3/xbox 360" -at akkor talán válaszolok is addig is off.

csak egy kérdés.: Szerinted mire kell a bios fájl?!

2014. aug. 5. 16:24
 12/21 anonim ***** válasza:

1. Senki nem mondta, hogy ez a kérdésben volt én kérdeztem külön...

2. Azért kérdeztem mert rohadt egyszerű csinálni egy fake cuccot azt úgy néz ki mint ha ps3 lenne

3. Azért X/ps3 mert azt nem tudja könnyen megcsinálni max videóról futtatni

De úgy se tudod bebizonyítani mivel kamu az egész

2014. aug. 5. 17:05
 13/21 csacsi2 ***** válasza:
Nem kamu te meg csak feltételezel...
2014. aug. 5. 17:49
 14/21 anonim ***** válasza:

"senki kedvéért nem telepítgetek össze-vissza és töltögetek le"

Várj.. szóval akkor az álltalad linkelt oldalba se bízol meg? Pedig nagyon próbálod alátámasztani, hogy működik...

2014. aug. 5. 18:57
 15/21 csacsi2 ***** válasza:
kérdezz meg más felhasználókat az oldallal kapcsolatban és de használtam onnan letöltött psx emulátort ami még kompatibilis a gépemmel. És igen rajtad kívül sokan ismerik ezt az oldalt!
2014. aug. 5. 19:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát nem m1 hogy psx emut szedsz le és megy vagy nemlétező ps3-ast -_-
2014. aug. 6. 00:20
 17/21 csacsi2 ***** válasza:
Veled nem érdemes vitatkozni a nemlétező PS3 tudatlanságoddal együtt ezért itt befejeztem! Valószínűleg nagy segítség vagy bárkinek is! legalább kérdezz meg másokat ha 1 embernek nem hiszel, vagy járnál legalább utána!
2014. aug. 6. 09:42
 18/21 anonim ***** válasza:

Én nem fogok nem létező/virusos szart leszedni a gépemre...

Én nem nem hiszek neked hanem azt mondom, hogy bizonyítsd de erre sem vagy képes...

2014. aug. 6. 14:04
 19/21 csacsi2 ***** válasza:

Innen látszik hogy csak kötekszel és semmi alapja nincs annak amit állítasz! Te kérdőjelezel meg valamit, neked kellene bizonyítanod!... de a te kedvedért:

[link]

Nem vírus te meg azt sem tudod miről beszélsz! Innentől kezdve én zárom a vitát. Maradj csak a saját fantáziavilágodban a tudatlanságoddal!

2014. aug. 6. 15:41
 20/21 anonim ***** válasza:
ez még mindig nem bizonyíték... mást könnyű tudatlannak hívni de ha azt sem bírod felfogni, hogy mit kérdeztem akkor egyértelműen látszik ki a hülye...
2014. aug. 6. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!