Valami módon meglehet azt csinálni hogy a Ps3-as játék elmenjen a PC-n?
Nem akarok neked bizonyítgatni semmit, nem is tudnék mivel az én gépemmel nem kompatibilis és senki kedvéért nem telepítgetek össze-vissza és töltögetek le!
"CSAK és KIZÁRÓLAG ps3/xbox 360 jött ki"
1) kérdésben nem volt konkrétum ezért ez csak kötekedés (van kalapja)
2) Majd, ha te leírod miért írod (honnan veszed)a "KIZÁRÓLAG ps3/xbox 360" -at akkor talán válaszolok is addig is off.
csak egy kérdés.: Szerinted mire kell a bios fájl?!
1. Senki nem mondta, hogy ez a kérdésben volt én kérdeztem külön...
2. Azért kérdeztem mert rohadt egyszerű csinálni egy fake cuccot azt úgy néz ki mint ha ps3 lenne
3. Azért X/ps3 mert azt nem tudja könnyen megcsinálni max videóról futtatni
De úgy se tudod bebizonyítani mivel kamu az egész
"senki kedvéért nem telepítgetek össze-vissza és töltögetek le"
Várj.. szóval akkor az álltalad linkelt oldalba se bízol meg? Pedig nagyon próbálod alátámasztani, hogy működik...
Én nem fogok nem létező/virusos szart leszedni a gépemre...
Én nem nem hiszek neked hanem azt mondom, hogy bizonyítsd de erre sem vagy képes...
Innen látszik hogy csak kötekszel és semmi alapja nincs annak amit állítasz! Te kérdőjelezel meg valamit, neked kellene bizonyítanod!... de a te kedvedért:
Nem vírus te meg azt sem tudod miről beszélsz! Innentől kezdve én zárom a vitát. Maradj csak a saját fantáziavilágodban a tudatlanságoddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!