Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Skype többé nem érhető el...

A Skype többé nem érhető el ehhez az operációs rendszerhez. Most mi a teendő?

Figyelt kérdés
Windows 8 vásárláson kívül.

2014. aug. 2. 23:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Windows update meg nem kezdi el a letöltést valamiért, akkor megpróbálom letörölni, majd újra felrakni a skype-ot.
2014. aug. 3. 00:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy pontosan mit is csináltál? Tudomásom szerint bármely windows operációs rendszer számára elérhető a skype.
2014. aug. 3. 00:38
 13/18 A kérdező kommentje:

Megvan a válasz, a Microsoft elintézte hogy a legjobban funkcionáló verziójuk használhatatlan legyen.

From time to time we retire older versions of Skype across all platforms, including mobile devices. When we retire older versions of Skype, if you are still on an older version, you would be signed out of Skype automatically and won’t be able to sign in again until you upgrade to a new version.

2014. aug. 3. 00:38
 14/18 A kérdező kommentje:
Az új verzióval amúgy csak annyi a baj hogy megeszi a 8GB RAMot és 5 perc után lefagy a gép.
2014. aug. 3. 00:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem 6.16.0.105-ös van Win7 alatt,de semmi gondom vele.
2014. aug. 3. 06:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Szóval ,ha jól értem,akkor azért a régit frissítetted,mert ha a másik önálló új verziót rakod fel,az megeszi a gépet?
2014. aug. 3. 10:07
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem, teljes mértékben letöröltem, marad a teamspeak és steam.
2014. aug. 3. 16:37
 18/18 anonim válasza:
Szia, hogy sikerült végül telepítened? Nekem is ilyen op. rendszerem van és nem megy a Skype.
2014. aug. 5. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!