Ilyet mivel tudok csinálni?
sziasztok! egy ilyen nem tudom mit:D szeretnék csinálni magamnak, ami a videó elején van ( fekete alap, ami tükröződik, rá esnek a golyók és ott ,,himáblózik" az eXouuL felirat). Na egy hasonlót szeretnék készíteni magamnak. Majdnem minden videósnak van ilyenje, de ez kifejezetten tetszik. Milyen programmal lehet hasonlókat csinálni? ha tudtok akkor letöltési linket igy légyszives!:) remélem értettétek mit akarok:D előre is köszönöm!!
a videó: https://www.youtube.com/watch?v=qrRJQxu7B9E
a sonyról hallottam
nehéz kezelni? vagy bele lehet jönni?
közel sem..ez nagyon gyenge
kedves 2. tudnál küldeni egy letöltési linket mind a kettőről, vagy arról, amelyiket ajánlod inkább?
nem igazán érdekel hogy mennyi idő...szeretek ilyeneket csinálni, foglalkozni ezekkel.
csak egy program kéne hozzá. előre is köszi!
Nos 3dsmax-et ajánlanám, könnyebb kezelni, felhasználóbarátabb, de mivel 7millió forintba kerül legálisan, ezért azt nem linkelem inkább :D
Ellenben a Blender ingyenes, magyar fejlesztésű szoftver, úgyhogy őt itt találod meg:
Rengeteg oktatóanyagot találhatsz hozzá, még magyar nyelven is, ebből a szempontból talán még jobb is, ha őt választod. A kövi kulcsszavakat ajánlom tutorial kereséshez: material reflection, HDRI, glowing effect, physics animation.
köszönöm szépen kedves utolsó:DD
youtubeon?
köszönöm szépen!
még egy tényleg utolsó kérdés:D
illvete kettő
honnan tudám leszedni azt a programot, amit mondtak? az Aurora 3d-t
és le töltöttem a blendert, de azt írja hogy túl kevesen töltik le és lehet kárt fog okozni
ha a vírusírtót emg a tűzfalat offolom akkor jó lesz?:)
Az Aurora3D-ből 30 napos próbaverziót tölthetsz le:
Hogy a Blenderrel kapcsolatos tagbaszakadt baromságot mi és miért írja ki, fogalmam sincs, de furcsa lenne, ha nem hagyná, hogy ennek ellenére a telepítés mellett dönt, nézz alaposan utána. Biztos lehetsz benne, hogy minimum százezrek töltik le. Ingyenesben nincs jobb, bátran párhuzamba állítható a nagy piaci szoftverekkel -- de ezt magad is megállapíthatod, ha szétnézel az oldal linkjei közt:
Esetleg küldj egy képet a hibaüzenetről, hogy lássuk, mi a búbánat lehet ez, mert nekem még mindig nem fér a fejembe.
https://www.youtube.com/watch?v=PUYrCmtWfNA&feature=youtu.be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!