Egy kis segítséget kérnék az AdBlockomhoz!?
Figyelt kérdés
windos7wm van és Google Cromeot használok, letöltöttem az AdBlockert (a Plus-t is) de azt csinálja, hogy a reklámok helyét nem tünteti el, most ott van egy üres fehér keret, és ugyan úgy bejönnek az elugró ablakok is! A beállításokban már mindent kipróbáltam de semmi.. mit tudnék csinálni?2014. aug. 1. 16:00
2/8 kata kata válasza:
Ezt add hozzá a böngésződhöz.A +meg állítsd le az eszközök>bővítményekben.
3/8 anonim válasza:
Nem tökéletes az Adblock,pláne chrome-ba.
4/8 A kérdező kommentje:
ez van meg nekem! de az a bajom, hogy eddig nem volt ilyen, és nem nyúltam semmihez, egyik napról a másikra ment el..
2014. aug. 1. 16:25
5/8 kata kata válasza:
Töröld a Google Crome-ot és rakd újból.
6/8 kata kata válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
töröltem majd fél óra alatt az explorerel sikerült visszaraknom:D és semmi!
Kata! Tudom milyen amikor működik, mert mint írtam most történt ez a változás! Most nekem pl a gyakori nagy kék felirata felett jelenik meg egy reklámablak, de az adblock hatására a reklám le van tiltva, de az ablak még ugyan úgy ott van fehéren!
2014. aug. 1. 19:17
8/8 kata kata válasza:
Valami vírust összeszedtél ,Ccleanert futtasd le,majd a Malwarebytes
Free-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!