Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnám eltávolítani az...

Hirokin1 kérdése:

Hogyan tudnám eltávolítani az ATI Function Driver for High Definition Audio-ATI AA01-t?

Figyelt kérdés

Eszközkezelőben már 1000x eltávolítottam de valamiért mindíg vissza állítja magát és már azzal is próbálkoztam h 1-enként kikerestem a driver filokat és töröltem őket de van 1 amit nem lehet eltávolítani pedig a file nem írásvédett és mivel az eszközkezelőben eltávolítottam a cuccost vagy le is tiltottam nem értem mi használhatja.

Az igazi probléma ezzel az hogy nincs hangja a gépemnek mivel a videó driver telepítésekor telepítődött ez a driver is a high definition audio buszon-ra.

Elötte a high definition audio buszon nem volt még telepítve se a realtek ac 97 audio.

2014. aug. 1. 14:01
1 2
 11/13 P.O.C. ***** válasza:
Ha van net azon a gépen, esetleg TeamViewer -el ránézhetek, ha gondolod.
2014. aug. 1. 14:34
 12/13 A kérdező kommentje:
van net persze
2014. aug. 1. 14:45
 13/13 A kérdező kommentje:

Sikerült megoldanom a problémát olyan módon h az ATI Function Driver for High Definition Audio-ATI AA01-t letiltottam és tettem bele 1 másik hangkártyát!

Elképzelhető h az alaplapi hangkártya a hibás vagy h az is hibás mert ha engedélyezem az ATI-t akkor a Soundblaster se szól....

2014. aug. 1. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!