Ez miféle program és hogyan lehet eltávolítani már ha lehetséges (Kép Lent)?
Egy folytában elkezdi enni a ramom és 3-4 perc alatt mgeeszik 5-6GB-ot és alig reagál olyankor a gép.
Ez nekem is gyanús, ez nem normális dolog. Futtasd le a Malwarebytes Anti-Malware-t és a HitmanPro-t is.
Különben Windows-hoz tartozó rendszeralkalmazás.
Nekem 8.1 alatt nincs is ilyen a Task Host-ban...
De én egy valami sunyi vírusra gyanakszom hiába nem talált semmit sem a Malwarebytes
Emberek nevű felhasználónak:
Mert ott COM Surrogate-t ír a Feladatkezelő a Háttér folyamatok résznél.
Szia!
Találtam valami cikket (a kérdezőnek is ugyan ez a problémája és ő is akkor veszi észre, ha a KM Player-al lejátszik egy zenefájlt és videókat.)
Fordítottam Google fordítóval, a "megoldást":
Jobb futtatni csökkentett módban. Is használhatja Security Task Manager - Windows XP Process Viewer Security Task Manager és / vagy feltölteni a fájl virustotal.com. Remélem, a Dllhost.exe található a C: \ Windows \ System32? Fájl információk - Hogyan lehet eltávolítani Dllhost.exe hiba probléma
Emellett ismert, hogy a Dllhost.exe problémái miatt a COM + folyamat Hogyan oldhatja magas CPU kihasználtsága az MTS vagy COM + folyamat és néha pár hibás script használt IIS.
linkek:
[link] Hogyan csökkentheti a CPU használtságát
[link] Security Task Manager - Windows XP process viewer Security Task Manager
De azért javaslom az oldal elolvasását és lefordítását, mert a Google fordító nem a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!