Miért nem tudom újta telepiteni a windowsot?
kedves 3-as
-igen, az ő magánügye.
-Sosem telepítek Windows alól Windows-t. Ha elér arra pontra, hogy újra kell telepíteni lassulás, vírus, akármi miatt akkor telepítőlemezről bootolok, formázom a régi Windows-os rendszer particiót (C) és rátelepítem a törölt, üres partícióra lemezről.
-Azért lényeges, hogy van-e több partíciója, mert könnyebben formázza és telepíti újra úgy a rendszert ha van hova lementenie a számára fontos dolgokat. Ha csak egy C partíciója lenne , akkor a formázással ugyebár minden számára is fontos adat törlődne a gépéről, amit illik elkerülni.
NEM! Boot lemezként kell. Milyen formátumban van meg? Lemezképfájl-ként akkor lemezkép programmal pl powerISO, DaemoTools...
Ha csak fájlok vannak a lemezen az körülményes (nem lehetetlen csak bonyolult).
CD -ről lemezképbe kell lemásolni merevlemezre, hogy a rendszerindítási információ is rajta maradjon!
Vagy több meghajtó esetén egyikről a másikra rendszerbetöltő lemezként.
én is küldök egy útmutatót hogy kell kiírni egy képfájl-t lemezre:
nem állt szándékomban összezavarni!
Lényege hogy ami működik ,gyári, fizikai cd -t úgy kell lemásolni, hogy a rendszerindítási információk megmaradjanak. Ezt teszi lehetővé a lemezképfájl (iso) ami virtuálisan egy (fizikai) lemez.
Letöltöd az iso -t a merevlemezre, akkor az ezeket az adatokat tartalmazza és csak a lemezkép programmal ki kell írni (fizikai) lemezre.
imént küldött útmutatókkal, videókkal csak összejön, próbáltam érthetően fogalmazni!
helyes.
és most hogy telepítettél Windows-t?
Windows-ból raktál Windows-t
vagy Bios-ból formázással teljes újratelepítéssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!