Hogyan kell kiírni Windows XP Professional SP3-at boot-olható CD/DVD-vé?
Van DVD-m ,megvan a Windows XP Professional SP3 ,már csak boot-olható DVD-vé kell kiírni.
Valaki segítene hogy kell ezt megcsinálni?
Azt szeretném hogy kiírom és azzal újratelepíteni a gépemet.
(Ha ez számít valamit laptopom van)
Ja és még arra lennék kíváncsi hogy ha újratelepítem a gépet meg kell majd formázni a partíciókat?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ui.:Ilyen google linket nem kérek mert már mindenhol megnéztem.
Milyen íróprogramot használsz?
Abban kiválasztod:
Lemezkép kiírása
vagy
Image írása lemezre
vagy ha angol
write image
vagy ezekhez hasonló funkciót, ott hozzáadod az iso fájlt, az írási sebességet leveszed 4x-re és már mehet is az írás.
IMGburn-t fogok használni .
Csak azt nem értem hogy :
Az ISO fájl egy winrar fájl és azon belül van a telepítő.
Akkor a winrar fájlt írjam ki vagy csomagoljam ki egy mappába és a mappát írjam ki vagy csak a winrar ban lévő fájlokat?Igazából ez lenne a kérdésem.
"linket nem kérek mert már mindenhol megnéztem."
Egy frászt nézted meg mindenhol, láthatólag azt se tudtad, mit keress.
"Az ISO fájl egy winrar fájl"
Minek kérdezel, ha nem hiszed el a választ? Első pontosan elmondta a teendőket, erre kiokosítod, mi is az az .ISO fájl, mert te aztán tudod. Brávó. Sok más egyéb mellett, többek közt a WinRAR is képes belenézni, mint a tömörítő/csomagoló programok általában. Ha mondjuk a 7-Zipet telepítetted volna utoljára, akkor most 7-Zip fájl lenne, mi? Nem kéne legalább valamilyen szinten sejtened, mit művelsz a gépeden? Szerencsédre az újratelepítés nulla tudással is megoldható, pedig lehetnének következményei az észmentes hozzáállásnak, ha volna igazság a földön...
A partíciókat meg aszerint add meg, hogy te mit szeretnél. Mindenesetre érdemes legalább kettőt csinálnod, egyet a rendszernek, egyet az egyebeknek. Így, ha a rendszerrel baj van, külön lehet vele küzdeni, az adatoktól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!