Most telepítettem újra a gépem. A Windows 7 gond nélkül felment. Ismerősöm adta a telepítőt. Originál Windows 7 Professional CD. De van itt egy "Win7 cuccok" nevű CD, azon van egy Chew-WGA v0.9 nevű program. Ez mire jó?
2014. jún. 21. 22:51
2/4 A kérdező kommentje:
hát nem legális, mert nincs serial. ez az aktivátor jó? mert olvastam valahol, hogy nem támogatott. ennek ellenére aktiválja?
2014. jún. 21. 22:58
3/4 Tengor válasza:
Miért nem ismerőstől kérdezed meg?
4/4 A kérdező kommentje:
o legálist használ. neten keresett nekem aktivátort, és azt égette egy CD-re, és azért érdekelt mi az a CHEW-WGA. De már futtattam, és nem írja ki a rendszer, hogy aktiválni kell.
2014. jún. 22. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!