Le szeretnék törölni egy képfájl de azt írja meg van nyitva system programban de én umontoltam is torrent ből is kiszedtem, próbáltam egy unlocker programot ami erre jó de azt meg nem nyitja meg a rendszerem win 7 professional 64 bit valami ötlet?
Az Unlockert nem is lehet megnyitni. Településkor beépül a keretprogramba (jobbklikkes menü).
Windows Intézőben keresd meg a törlendő fájlt, jobb klikk a fájlra, válaszd az Unlockert és töröld a fájlt. Ha törlési lehetőség nincs az Unlockerben, akkor klikk a Feloldás-ra és utána lehet törölni.
ctrl alt del
A systembe meg rejtett mappa
Ezt már biztosan nem olvasod el, de azért leírom.
Nem véletlenül írtam a Windows Intézőt, ugyanis bármely más fájlkezelőben (pl. Total Commanderben) hiába klikkelsz jobbal a törlendő fájlra, a jobb klikk menü nem jön elő és így az Unlockert nem tudod használni.
Csakis Windows Intézőben!!!
Megspórolhattál volna egy csökkentett módban való indítást, ráadásul megtanulhattad volna, hogyan működik az Unlocker, ami egy nagyon hasznos program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!