Le szeretnék törölni egy képfájl de azt írja meg van nyitva system programban de én umontoltam is torrent ből is kiszedtem, próbáltam egy unlocker programot ami erre jó de azt meg nem nyitja meg a rendszerem win 7 professional 64 bit valami ötlet?
Nekem is kéne segítség... ugyan ez a problémám-..
Hol lehet megnyitni a windows intézőt?
"Nem véletlenül írtam a Windows Intézőt, ugyanis bármely más fájlkezelőben (pl. Total Commanderben) hiába klikkelsz jobbal a törlendő fájlra, a jobb klikk menü nem jön elő és így az Unlockert nem tudod használni.
Csakis Windows Intézőben!!!
Megspórolhattál volna egy csökkentett módban való indítást, ráadásul megtanulhattad volna, hogyan működik az Unlocker, ami egy nagyon hasznos program."
Bocsi, hogy belewau, de Az egyik előttem "szóló" fenti szösszenete nem a realitások mezejéről származik.
Amikor az ISO fájlt a meghajtó, vagy a virtuális meghajtó kezeli, kvázi fogva tarja, akkor az a szeretett Unlocker dolog, semmit sem tud kezdeni vele, nem érzékeli, nem látja. Az, hogy a "fogva"tartás megszűnjön, jobb egérrel klikk a meghajtó betűjelére és klikk a Kiadás parancsra. Hatására felszabadul, és bármi tehető vele...
Nem mellesleg a TotalCommanderbe is beépül az Unlocker lehetőség, úgyhogy jobb klikkre abban is használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!