Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen módon tudok közzétenni...

Pro Patria kérdése:

Milyen módon tudok közzétenni egy kétórás videóanyagot interneten?

Figyelt kérdés
A Youtube irreálisan hosszú idő alatt tölt fel ennél jóval rövidebbeket is (nálam legalábbis, pedig az internetem nem lassú), máshol pedig terjedelmi korlátokba ütköztem.
2014. júl. 28. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
indavideó ?
2014. júl. 28. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Tök mindegy hogy hova töltöd fel . A feltöltési sebesség és a videó mérete az adott, tehát mindenhol ugyan annyi ideig fog tartani a feltöltés.
2014. júl. 28. 18:14
 3/6 A kérdező kommentje:

Kedves Kispofa75 nevű felhasználó:

A Youtube-ra legutóbb egy kevesebb mint egypercnyi(!) videónak nem is nevezhető, és nem HD részletecskét hihetetlen, 126 percnyi(!!) előrelátható időigénnyel kívánt feltölteni.

Mindez videa-hu-ra pár perc alatt felfutott, amikor inkább átléptem oda.

Nem tudom, hogy csak nálam van ez a Youtube-bal, de egy-egy percnyi videókat is lehetetlen feltölteni. Pár napja egy alig több mint 6 perces videóra 19 órát(!!) írt ki várható időigényként.

2014. júl. 28. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Naponta töltök fel videókat a YouTube-ra, és máshova is, és a feltöltési idő nagyjából azonos. Nálama YT.nál nem állfenn ez a probléma. sorry. .
2014. júl. 28. 18:36
 5/6 anonim válasza:
Próbáld meg jobban tömöríteni sony vegassal, vagy afer effects-el
2014. júl. 28. 19:46
 6/6 tabaki ***** válasza:

@19:46:

Igen, mi is tudunk menő programneveket. Abban viszont igazad van, hogy eddig vajmi kevés szó esett arról, hogy mi ezeknek a videóknak a tényleges mérete. A "kétórás" az nem jelent semmit. Nyilván a formátum se közömbös. Lehet, hogy a YT kérdezőnél megszenvedi a tömörítést meg a konvertálást, Kispofa75 meg jobban előkészített fájlokkal eteti.

2014. júl. 28. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!