Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Összerakott videoanyagot/nyers...

Összerakott videoanyagot/nyers matériát/ elküldeni egy hangszerkesztő-készítő alkalmazásba és a hangot ott elkészíteni?

Figyelt kérdés

Azaz, anélkül, hogy renderelném vagy bármit csinálnék a videoval, ugy elküldeni és a hangot abban elkészíteni.

Ennek utjához, módjához, programjaihoz kérnék segítséget.

2014. jún. 13. 08:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Mival van összerakva a videó?

Ha adobe premier pro akkor nagyon könnyű...

2014. jún. 13. 09:03
 2/7 A kérdező kommentje:
W7-en hol a Live Movie Maker, hol a Camtasia Studió 8 progikkal szoktam szerkesztgetni/ fájlok összefűzése, feliratozás, áttűnések, zene-hangok aláfestése stb./
2014. jún. 13. 09:31
 3/7 anonim ***** válasza:

na azzal ez nem fog működni. minimum a hangot lekell renderelned külön és akkor azt megnyithatod más alkalmazásban, majd visszaimportálod és berakod új hangsávnak. persze nem tudom erre a WMM alkalmas-e. (sose használtam még)

nagyobb programok esetén (pl premier pro) simán át tudja küldeni a hangot audition-be és ott szerkeszthető. majd amit szerkesztettem az megjelenik premier pro-ba. ingyenesek közül ilyesmire a lightworks is alkalmas ( [link] ) de hogy milyen ingyenes zeneszerkesztő van ami tudja kezelni az AAF, EDL, OMF formátumok egyikét azt nem tudom. ezt még sose próbáltam, de elvileg képes pro toolsba többsávos audiot átküldeni. de az fizetős program. a lényeg hogy ha ilyesmit akarsz ezen a vonalon érdemes keresgélni...

2014. jún. 13. 12:34
 4/7 anonim ***** válasza:

helyesbítek: lightworks pro-ban vannak csak ezek a lehetőségek. a free nem tudja ezt ha jól látom.

Ingyenes programokkal ez hogyan oldható meg arra most nincs ötletem, de majd körbenézek a neten...

2014. jún. 13. 12:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a fáradozásodat.
2014. jún. 13. 13:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Irhattok fizetős progit is, majd megszerzem valahogy.
2014. jún. 14. 19:45
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

premier pro és audition!!

(vegas+soundforge is jó, de nem tudom az támogatja-e a több sávos átvitelt. szóval én az adobe termékeit ajánlom!!)

2014. jún. 15. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!