XStefix kérdése:
Létezik olyan szabadon letölthető szoftver, amivel Wordben elkészített képes-szöveges (doc) fájlt konvertálhatok képpé (jpg)?
Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 12:29
21/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a korábbi tippeket, végül is hagytam az egészet. De azt legalább tudom, hogy ilyesmivel nem kell próbálkoznom, mert kevés vagyok hozzá. :)
És nem, nem azt vártam, hogy majd magától megcsinálódik az egész, de azt azért reméltem, hogy egy alapszintű felhasználó is talál módot arra, hogy ilyesmit kivitelezzen. De be kell látnom, hogy ez egy létező korlátom. :)
2014. okt. 15. 16:55
22/22 tabaki válasza:
Egy frászt vagy kevés hozzá. Leszel szíves átlépni a létező korlátaidat, és legközelebb nem a legkevésbé alkalmas programot használni. Addig is megpróbálhatod átküldeni a kérdéses fájlt a tabakisakal@gmail.com címre, hátha tudok vele kezdeni valamit. Biztosat nem ígérhetek, mert nem Wordöt használok, hanem LibreOffice Writert, de ha normálisan behozza, megcsinálom neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!