Létezik olyan szabadon letölthető szoftver, amivel Wordben elkészített képes-szöveges (doc) fájlt konvertálhatok képpé (jpg)?
@15:51
Ez kétségtelenül igaz, ha a rétegkezelés minimumnak tekinthető igényétől (amely például már a feleakkora [link] esetén is kielégíttetik) eltekintünk, de mennyiben segíti elő a DOC-JPG konvertálást?
@tegnap 13:11:
Hááát, nem tudom, milyen Irfanview-verziót használsz, az enyém (4.38) nem tudja megnyitni a DOC-fájlokat. Beszúrással is csak a szöveget rakja be, de az ékezetes betűket abból is kihagyja. Harmadik módszert nem tudtam kiagyalni.
@xStefix:
Egyelőre azt javaslom, hogy bátran konvertáld a DOC-odat PDF-be, például az anizs777 által javasolttal vagy egyébbel.
A PDF már kényelmesen konvertálható Gimp, Inkscape vagy IrfanView segítségével. Az IrfanView azonnal pixelképpé alakítja, ezért olyan lesz, amilyen. A Gimp beolvasáskor, az Inkscape pedig mentéskor lehetővé teszi a felbontás megváltoztatását, tehát a PDF vektorgrafikus elemei (pl. a betűk) jobb minőségűek lesznek.
Bírom, hogy ilyen lazán dobálóztok itt a szakzsargonnal... Kezdő vagyok és nő, csak nem szőke, oké? :D
Jó, nem igazi plakátról van szó, de hirtelen nem jutott jobb szó az eszembe. Egy olyan lap, amin képek és képaláírások vannak, elrendezve. Nekem ez már plakát. :)
Szóval mi a legegyszerűbb módszer? Nem kell semmi csiribá meg helyzabáló progi, csak valahogy fel tudjam rakni a végére az FB-re.
Miről beszélsz? Szóval, nem kell módszer, és nem kell eszköz, csak legyen meg és kész... Azért ezt még kipróbálhatod, fogalmam sincs, mit tud:
Igaz, hogy csak 30 napos próbaverzió, de legközelebb úgysem Wordben dolgozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!