Hogyan kell egy képről egy fejet kivágni, majd ráilleszteni egy másik képre?
-körberajzoljuk a fejet amit átakarunk vinni a másik képre és : KIVÁGÁS
-a másik képet megnyitjuk és BEILLESZTÉS,ezzel letakarjuk azt a fejet,amit nem akarunk ott látni,
@05:30:
MÁSOLÁS (mire jó, ha lyuk marad az első képen?)
@Kérdező:
A lényeg, hogy azt csinálod, mint bármely más programban:
Kijelölés->Másolás->Beillesztés
Más kérdés, hogy gondosan titkolod, milyen képszerkesztőt használsz, így nemigen adsz teret a hasznosabb válaszoknak. De a legtöbben megteheted, hogy a képet egy új rétegre illeszted be, ekkor utólag is kényelmesen el tudod dolgozni a széleit, és sokkal szebb eredményt érhetsz el -- tehát érdemes egy kicsivel rafináltabban megközelíteni a problémát.
Én speciel tudom: Nem állítod be, hogy átlátszóként értelmezze a kivágás hátterét. Ettől eltekintve viszont Paintben nem RÁilleszted, hanem BELE. Durr, ha leokéztad, a büdös életbe' nem módosítod annyit sem, hogy két pixellel odább rakd. Épelméjű ember többek közt ezért nem használ Paintet képszerkesztő program helyett. Nem tudom, téged mi vitt rá...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!