Win 8.1 1024x600-as felbontással?
Figyelt kérdés
Van egy dell inspiron mini 1010-es netbookom, és korábban feltettem rá egy win 8.1-et, de sajnos a felbontás nem volt jó. Nagyobb volt minden, és nem fért el a képernyőn, a felbontást meg már nem lehetett állítani. Később kiderült, hogy 1024x768-as felbontás kell ennek az oprendszernek, de nekem csak 1024x600-as van. Viszont! Olvastam hogy erre a képernyőfelbontásra is fel lehet tenni rendesen. Valaki meg tudná mondani hogyan?2014. júl. 25. 11:31
1/3 anonim válasza:
Gondolom videokáryta drier fent van ?
2/3 A kérdező kommentje:
most win7 van rajta, úgy tudom az alapból letölti a drivereket, gondoltam a win8 is. De ezek szerint nem mert nem töltöttem rá semmit. Gondolod, hogyha felteszem újra a win8.1-et, és felteszek mellé egy video drivert, akkor rendes felbontásom lesz?
2014. júl. 25. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!