A Blender-t hogyan tudnám használni?
Gyorsan nem fogod megtanulni :D
Akár hónapokig is eltarthat mire megtanulod. :)
@TigerDemoN: "Akár hónapokig..." XD
@Alypha: Nem lehetne valami konkrétumot? Mi az amiben elakadtál? És ne az legyen a válasz, hogy "hát az egészet nem értem"... Egész pontosan bármiféle 3D-modellt meg tudsz csinálni, animálhatod, a kész filmet vághatod, hangosíthatod, trükkökkel láthatod el, játékokat készíthetsz, fizikai folyamatokat -- többek közt ütközést, folyadékmozgást, szélfúvást -- modellezhetsz, meg mit tudom én...
Mi az, hogy "karakter"? 3D-rajzfilmfigurák? Térbeli portré valakiről? Ugyanez megmozgatva? És az valódi felvételbe illesztve? De mindegy is, nem a Blenderen múlik, csakis rajtad.
És tényleg ne gyorsan és egyszerűen akarj elsajátítani egy rendkívül összetett és hosszadalmas munkafolyamatokkal járó programot. Ne hónapokban gondolkozz, hanem években. Viszont ez ne kedvetlenítsen el, mert nem az egészet kell bebifláznod ahhoz, hogy használni tudd. Akármilyen apróságot tanulsz, az máris jó valamire.
Nem tudom, milyen videókat néztél eddig, ha ezek esetleg kimaradtak volna, kezdd itt:
(Az Alap-vetőre kattints, utána elég hülyén, a végén indul, de az Oldalaknál kérd az egyest.)
+ Bravó, csak a lényeg maradt le:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!