Miért nem tudom befrissíteni a Windows 8-at Windows 8.1-re?
Figyelt kérdés
Még 2013 decemberben vettem egy asus x550c gépet a media markt-ból amin wind8 volt. Mikor kijött az wind8.1 leszedtem és be akartam frissíteni, viszont nem sikerült 1 hibát írt ki (0xC1900101 - 0x40017). Tegnap megint megpróbáltam és megint ugyan emiatt nem tudtam. Keresgéltem és angol fórumokat találtam amit sajnos nem nagyon értek. Vki nem tudna segíteni h mit csináljak?2014. júl. 20. 08:46
11/14 anonim válasza:
Áruházból lehet frissíteni,ha bemész az áruházba,ott van rögtön az elején,hogy frissítés 8.1-re,rákattintasz,letöltöd(eltart egy ideig),aztán telepíted(szintén eltart egy ideig),és kész,megéri szerintem frissíteni,nagyon jó a 8.1,remélem segítettem:)
12/14 anonim válasza:
És baromság a biztonsági mentés,nem kell,felesleges,én sem csináltam,semmi gond nem volt,frissítette,nem veszett el semmim,mivel ez csak egy frissítés,nem komplett oprendszer.
14/14 anonim válasza:
Kérdezö nehogy feladd ha nembirsz vele vidd be egy számitógépszaküzlet szervizébe és befrisitik windows 8.1 re a gépeden a windowst és igen jobb let volna ha adtak volna a géphez telepitö dvd t. Mindenképp javaslom azt a 8.1 et ha segitség kell írj üzenetet és adok cimet ahol befrissitik a géped
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!