Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom befrissíteni...

Miért nem tudom befrissíteni a Windows 8-at Windows 8.1-re?

Figyelt kérdés
Még 2013 decemberben vettem egy asus x550c gépet a media markt-ból amin wind8 volt. Mikor kijött az wind8.1 leszedtem és be akartam frissíteni, viszont nem sikerült 1 hibát írt ki (0xC1900101 - 0x40017). Tegnap megint megpróbáltam és megint ugyan emiatt nem tudtam. Keresgéltem és angol fórumokat találtam amit sajnos nem nagyon értek. Vki nem tudna segíteni h mit csináljak?

2014. júl. 20. 08:46
1 2
 1/14 anonim válasza:
Ahhoz egy külön cd kell...
2014. júl. 20. 15:29
 2/14 anonim válasza:

Win8-ról nem lehet 8.1-re frissíteni csak 1 típusáról, ha jól emlékszem

régen találtam valahol 1 jó kis táblázatot de már nem találom

szedd le iso-ba a 8.1-et, kiírod DVD-re, formázod HDD/SSD-t és telepíted

2014. júl. 20. 15:32
 3/14 anonim válasza:

szvsz nem érdemes frissíteni 8.1-re

ismerősömnek win8 van gépén, kb 101% ugyanolyan, csak azon még elfut olyan program/játék, ami 8.1-en már nem

annyi előnye van, hogy támogatja a dds-t a Képnézegető, ami nekem pont kapóra jön, de viszont kéne pár program amit lehetetlen ezen elindítani :\

2014. júl. 20. 15:35
 4/14 anonim ***** válasza:
Ez nem OS X hogy csak letöltöd App Store-ból és már kész is
2014. júl. 20. 15:46
 5/14 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

akkor minek van ez az áruházba? Haveromnak sikerült...

2014. júl. 20. 15:53
 6/14 A kérdező kommentje:
hát ha nem tudom megcsinálni akkor marad :/
2014. júl. 20. 15:53
 7/14 anonim válasza:

mondtam, valahol volt 1 táblázat, hogy melyik win8-ról lehet frissíteni

van Enterprise,Professional meg ki tudja még milyen

és csak 1 v 2-ről lehet frissíteni

2014. júl. 20. 15:55
 8/14 anonim ***** válasza:

Figyelem: a Windows 8.1-re frissítés feltétele, hogy az előző rendszerünkön telepítve legyen minden aktuális Windows frissítés!

Telepítés folyamata (A képek megnyitásához kattints rá!)

1./ Nyissuk meg a Kezdőképernyőt, majd kattantsunk az Áruház alkalmazásra, ahol az alábbi kép fogad bennünket, kattintsunk rá,

WinUpdate

mielőtt azonban folytatnánk, meg kell jegyezni, hogy azok a felhasználók, akik nem találják az Áruházban a Windows 8.1 ingyenes frissítési lehetőségét, azoknak ajánlott a Microsoft alábbi megjegyzéseit figyelembe venni:

„A Windows 8 bizonyos kiadásai nem támogatják a Windows 8.1 rendszerre történő ingyenes frissítést. Ezek a szolgáltatások a következők:

Windows 8 Enterprise

A Windows 8 Pro olyan kiadásai, amelyeket a vállalatok KMS-aktiválással telepítenek

A Windows 8 olyan kiadásai, amelyek telepítése MSDN ISO-fájllal, aktiválásuk pedig több aktivációs kulccsal történik

Ha ilyen kiadást futtat, akkor nem telepítheti az ingyenes frissítést Windows 8.1 vagy Windows RT 8.1 rendszerre az Áruházból.

Ha a Windows 8 rendszert MSDN ISO-fájllal telepítette, akkor esetleg telepíteni tudja a Windows 8.1 rendszert egy hasonló ISO-fájllal az MSDN. webhelyről.”

Egyéb esetekben, hogy a frissítési alkalmazás az Áruházban megjelenjen, töltsük le a Microsoft oldaláról a „Frissítés Windows 8 rendszerhez (KB2871389)” fájlt a Windows megfelelő kiadásaihoz!

x86

[link]

x64

[link]

Figyelem: a fenti megoldás nem minden esetben és Windows kiadásnál garantált a sikerhez!

2014. júl. 20. 16:00
 9/14 anonim válasza:
én ha már telepítek maradok a jó öreg CD/DVD-nél :D
2014. júl. 20. 16:02
 10/14 A kérdező kommentje:
a képek az én gépemről vannak vagyis lehet frissíteni. Akkor lehet h az a baj h nincs frissítve 1-2 program amit nem használok? Mert a neten (ha jól vettem ki) azt írják h vmi biztonsági program nem engedi
2014. júl. 20. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!